שוקולד וחלבה משתלבים מצויין יחד, ואם נוסיף לזה את קלות ההכנה של המתכון יש לנו מתכון מושלם
תבנית או רינג 20X20
חומרים:
600 גר' שוקולד חלב
100 גר' פטיבר
150 גר' אבקת סוכר
120 גר' חמאה
250 גר' מחית חלבה
2 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה:
- ממיסים 300 גר' שוקולד ויוצקים לתבנית , מקררים כחצי שעה.
- טוחנים את הפטיבר במעבד מזון .
- ממיסים חמאה ומוסיפים את החלבה ע"מ לרכך אותה.
- מוסיפים את הפטיבר והטחינה ויוצקים על שכבת השוקולד.
- מקררים כשעה.
- ממיסים את יתרת 300 גר' השוקולד ויוצקים על החלבה
- מקררים כשעה וחותכים למלבנים בגודל 10 ס"מ X2.5 ס"מ.
- האצבעות טובות בהקפאה.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yas2bqkm
אפשר להשתמש בחלבה במקום מחית חלבה?
המחית היא כמו ממרח, שומנית, חלבה יבשה ולכן לא ממש ניתן להחליף