• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / פחזניות ואקלרים

    אקלר קפה

    אחד הקינוחים החביבים על רבים הם הפחזניות. יש מספר צורות מקובלות לקינוחים מבצק רבוך, אחד מהם הוא האקלר שהוא בעצם פחזנית ארוכה.
    הפעם מלאתי בקרם פטיסיר בטעם קפה עם ציפוי בטעם קפה מעודן, שילוב מנצח.

     

    10 אקלריםאקלר קפה

    חומרים

    לבצק רבוך

    200 מ"ל מים
    200 מ"ל חלב/חלב סויה
    180 גרם חמאה/מרגרינה
    1/2 כפית מלח
    כפית סוכר
    220 גרם (1+2/3 כוס) קמח
    6 ביצים

    מילוי פטיסייר קפה

    1/2 ליטר חלב/חלב סויה
    100 גר' (1/2 כוס) סוכר
    6 חלמונים
    60 גר' (2/3 כוס) קורנפלור
    כפית נס קפה או תמצית קפה

    לציפוי

    280 גרם שוקולד לבן
    110 מ"ל שמנת מתוקה
    30 גרם (כף וחצי) גלוקוזה
    4 גרם ג'לטין מומס ב24 גרם מים
    כפית נס קפה או תמצית קפה

    אופן ההכנה

    אקלרים

    • מרתיחים חלב חמאה מלח וסוכר בסיר עם מכסה סגור
    • מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד שהבצק שמתקבל נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש
    • מקררים את התערובת כ10 דק' ומעבירים לקערת המיקסר
    • מערבבים עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים זו אחר זו עד שנטמעות בבצק
    • מעבירים את הבלילה לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 18 מ"מ
    • מזלפים פסים באורך של 15 ס"מ
    • אופים 160 מעלות כ20-25 דקות

    קרם פטיסייר

    • מכינים קרם פטיסייר, מרתיחים חלב וקפה
    • מערבבים בקערה חלמונים , סוכר וקורנפלור
    • יוצקים תוך כדי בחישה את החלב על תערובת החלמונים ומערבבים היטב
    • מחזירים לסיר ומבשלים תוך עירבוב נמרץ כ2 דק עד לקבלת תערובת סמיכה
    • עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב
    • מעבירים למיקסר עם וו גיטרה את הקרם הקר ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ללא גושים ומעבירים לשק זילוף
    • מחוררים 2 חורים בתחתית האקלר וממלאים בקרם

    ציפוי

    • מחממים שמנת,קפה וגלוקוז לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד והג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה
    • טובלים את האקלרים ומקשטים בפולי קקאו
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycm2wgr8
    שיתוף
    פורסם ב: פחזניות ואקלרים תגיות: אקלר, קפה
    הבא »
    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. יעל פרחים ספטמבר 4, 2021 בשעה 9:37 pm הגב

      הי מלכי,
      רציתי לשמוע קצת פרטים על הסדנא שלך
      של צילומי אוכל.
      תוכלי להגיב לי במייל: YAEL11582@GMAIL.COM
      או בפלאפון : 0548411582
      תודה רבה!

      • malky adler ספטמבר 5, 2021 בשעה 8:32 am הגב

        אני לא מעבירה סדנאות של צילום מזון

    2. רות דצמבר 13, 2021 בשעה 11:57 am הגב

      שלום מלכי!
      רציתי לשאול איך הכי כדאי לשמור פחזניות
      מילאתי ושמתי במקרר אבל לאחר יום הבצק קצת פירורי בפה ולא עסיסי כמו באותו יום
      אולי יותר טוב לשמור קופסא אטומה בחוץ?
      תודה!
      אין על האתר שלך

      • malky adler דצמבר 13, 2021 בשעה 1:49 pm הגב

        פחזניות במיטבן באותו יום. אני מעדיפה להקפיא את הפחזניות מזולפות ולא אפויות. אופה וממלאה באותו יום. אפשר גם לשמור במקרר אבל הקריספיות של הבצק כבר לא אותו דבר.

    3. בתיה קנדלר מרץ 10, 2022 בשעה 6:30 pm הגב

      מבקשת לקבל קטלוג של המוצרים ע"מ להזמין למשלוח מנות .

      • malky adler מרץ 11, 2022 בשעה 10:39 am הגב

        לאני לא מכינה משלוחי מנות

    4. שושי מרץ 15, 2023 בשעה 9:27 am הגב

      אני רוצה להכין אקלר בטעם שוקולד . האם הציפוי יכול להיות אותו הדבר רק בלי הקפה ובמקום שוקולד לבן- שוקולד מריר?

      • malky adler מרץ 27, 2023 בשעה 12:36 pm הגב

        אפשרי, אפל צריך פחות שוקולד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס