רוצים להתקרר בארטיק קייצי, מרענן ואפילו פרווה. 5 דקות עבודה ויש לכם ארטיק בסגנון שרבט פרי טעים וטרופי
6 ארטיקים
חומרים
1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס (1+3/4 כוס)
2 כפות דבש
1/4 כוס אבקת סוכר
220 גר' (כוס) מנגו
אופן ההכנה
- טוחנים את המנגו עם 1/4 כוס חלב קוקוס ו1/4 כוס אבקת סוכר למחית חלקה
- מערבבים את יתרת חלב הקוקוס עם הדבש
- יוצקים לתבנית ארטיקים לסירוגין את 2 התערובות .
- תוקעים מקל ומקפיאים 6 שעות לפחות
לציפוי אופציונאלי
200 גר' שוקולד לבן
50 גר' חמאת קקאו
- ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו וטובלים את הארטיק הקפוא עד 3/4 גובה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb2pgjex
האם יש תחליף לקרם קוקוס או חלב קוקוס?
האם חלב שקדים טוב?
אפשר אבל כל הרעיון שיהיה טעם של קוקוס.
אני מעוניינת לעשות ציפוי לבן? איזה שוקולד לבן אפשר לצפות שיהיה פרווה? האם יש אופציה טבעונית לשוקולד?
בנוסף האם אפשר במקום דבש לשים מייפל? אני רוצה להכין לטבעוניים.תודה
בפרווה אני מעדיפה להשאיר כמו בתמונה. ללא ציפוי. שוקולד לבן פרווה רק יקלקל את הטעם . אפשר לשים סילאן במקום הדבש.
היי,
לא הבנתי את הכמויות של הקרם/חלב קוקוס.
אם זה חלב קוקוס זה פחית אחת.
ואם זה קרם קוקוס זה 1כוס ו3/4 ???
פחית חלב קוקוס שווה לכוס ו3/4
תודה רבה
הי מלכי האם אפשר לוותר על אבקת הסוכר? והאם אפשר לאחד את התערובות יחד ולא למזוג לסירוגין?
תודה
אם לא חסר לך מתיקות תוותרי על האבקת סוכר.
אפשר לאחד, יצא ארטיק מנגו
הי,
האם ניתן להמיר את החלב קוקוס בשמן קוקוס?
תודה.
לא