• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז פירורים
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז פירורים

    במסגרת ניסויים במטבח הוספתי לבראוניז בצק פריך שנשאר לי מאחת הסדנאות. המתכון הפך ללהיט, וכמו תמיד אני משתפת אתכם במתכון.

    תבנית 30X13 או תבנית 20X20

    חומרים

    לבצק פריך

    150 גר'(כוס+כף) קמח
    100 גר' חמאה או מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
    50 גר' (1/4 כוס) אבקת סוכר
    1 חלמון

    לבראוניז

    150 גר' שוקולד
    150 גר' חמאה /מרגרינה
    180 גר' (כוס פחות כף) סוכר
    45 גר' (4 כפות) קקאו
    60 גר' (4 כפות) קמח
    3 ביצים M
    כפית תמצית וניל

    לשדרוג ניתן להוסיף 50 גר' אגוזי מלך או פקאן

    אופן ההכנה

    בצק

    • שמים במעבד מזון את כל חומרי הבצק מלבד החלמון ומעבדים לקבלת תערובת פירורית.
    • מוסיפים את החלמון ומעבדים לקבלת בצק
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 0.5 ס"מ
    • מקררים כשעה
    • מרפדים את התבנית בבצק ואת השאריות שמים בתבנית נפרדת
    • מחוררים בעזרת מזלג
    • אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות 10 דק'

    בראוניז

    • ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו על על בן מרי
    • מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים
    • מוסיפים את הווניל ואת הביצים זו אחר זו ומערבבים
    • יוצקים על הבצק האפוי חלקית
    • מפוררים את שאריות הבצק שאפינו בצד מעל הבראוניז
    • אופים עוד 25 דק'
    • מצננים ומפדרים באבקת סוכר

    צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ydbkr7x9
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: בראוניז, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. יעל אוגוסט 24, 2018 בשעה 7:56 am הגב

      וואו מתכון מעולה וטעים, רציתי לשאול מה זה הקישוט שיש בתמונה מעל העוגה?
      מה שמופיע שם באלכסון?

      • malky adler אוגוסט 24, 2018 בשעה 9:48 am הגב

        אגוזי מלך

    2. יעל אוגוסט 24, 2018 בשעה 8:08 am הגב

      ועוד שאלה – תבנית 30*13 כמו שציינת במתכון – יש להשיג בחד פעמי?
      תוכלי להגיד לי איפה את מצאת גודל כזה?

      • malky adler אוגוסט 24, 2018 בשעה 9:49 am הגב

        אני עובדת עם מסגרות ורינגים, לא תבניות חד פעמיות

    3. אסתר ספטמבר 3, 2020 בשעה 6:28 pm הגב

      מושלם!!!!
      הגירסה הכי טעימה שיש!!!!!
      הפך למתכון השבועי….
      תודה רבה 🙂

    4. ברכי מאי 26, 2021 בשעה 8:04 am הגב

      ניתן להמיר בשמן?
      ומה הכמות?

      • malky adler מאי 26, 2021 בשעה 8:08 am הגב

        המרה לשמן תהפוך את זה לעוגת שוקולד, לא לבראוניז.
        אפדר להמיר בשמן קוקוס

    5. ענת אוגוסט 31, 2022 בשעה 2:20 pm הגב

      היי
      אפשר לעבד במיקסר במקום במעבד מזון?

      • malky adler ספטמבר 18, 2022 בשעה 7:32 am הגב

        כן. עם וו גיטרה

    6. מילי ספטמבר 18, 2024 בשעה 9:19 pm הגב

      זו עוגה שמתאימה לבר ?

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:20 am הגב

        בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס