טראפלס שוקולד לבן ופטל מצופים בסוכר, שלושה מרכיבים ויש לכם ביס מפנק ומתוק לקישוט ולאירוח או למשלוח מנות
חומרים:
50 גרם מחית פטל או תות
250 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
לפידור
סוכר עם מעט צבע מאכל אדום/ורוד
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד
- מחממים את המחית וטוחנים בבלנדר מוט יחד עם השוקולד.
- מוסיפים חמאה וטוחנים.
- מקררים עד שניתן לגלגל כדורים. מגלגלים כדורים ומצפים בסוכר צבוע.
צילום: אסף אמברם
המתכון הופק עבור עיתון "הדרך" פורים 2020
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7rz7cnv
היי מלכי
שומרים במקרר? לכמה זמן זה נשמר?
אפשר להקפיא שבוע לפני השימוש?
תודה.
שומרים במקרר בקופסה אטומה. יכול להחזיק שבועיים. אפשר להקפיא גם ליותר משבוע.
היי מלכי,
מה הכוונה מחית תות? למחית שונים בחנויות מתמחות או לתות טחון טרי/קפוא ללא חומרים נוספים?
האם הכדורים יכולים לעמוד בטמפרטורת החדר באירוע? כמו"כ האם ניתן לצפות את הכדורים בשוקולד?
תותים טחונים (יש בחנויות מתמחות מחית תותים , בדכ זה 90% תותים ו10% סוכר אינברטי. אפשר גם לטחון תותים לבד.
יכולים להיות אם כי כמובן שמתרככים, אבל אין בעיה להשאיר כמה שעות בחוץ. בהחלט אפשר לצפות בשוקולד
היי מלכי
אשמח לדעת למה את מתכוונת שאת רושמת מחית תות
לתותים טחונים למחית או מחית כמו מחית נוגט?
תודה רבה!
תותים טחונים למחית
אני לא מכירה מחית תותים שהיא כמו מחית נוגט