מתכון קל מאד בהשקעה מינימלית יש לכם קינוח מתוק לחג או לכל הזדמנות
3 גלילות
חומרים
450 גרם ממרח תמרים
100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
100 גרם קוקוס
3 כפות טחינה גולמית
כף קקאו
50 גרם חמוציות/צימוקים – לא חובה
לציפוי
150 גרם מרציפן
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים
- יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים
- לאחר שמתייצב מרדדים מרציפן לעובי 5 מ"מ ועוטפים את גליל התמרים
- פורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ
- ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה
צילום: גדי אהד סטיילינג: קרן אולמר
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9rvscp7
מה אפשר לשים במקום טחינה כי יש ילדים שממש לא אוהבים?
שקדיה