עוגיות חמאת בוטנים הפכו להיות אחת העוגיות הכי אהובות אצלינו בבית, רק 4 מרכיבים, כמה דקות הכנה, בלי מיקסר, כל ילד יכול להכין.
בפסח מתאימות לאוכלי קטניות ומכיוון שאנחנו לא אוכלים קטניות, חיפשתי חלופה. ואז קניתי מחית שקדים (שקדיה) והחלטתי לנסות. נרשמה התלהבות.
20 עוגיות
חומרים:
200 גרם סוכר חום
200 גרם ממרח שקדיה
1 ביצה
100 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- מערבבים סוכר ומחית שקדים
- מוסיפים ביצה ומערבבים.
- מוסיפים שוקולד ומערבבים.
- יוצרים עיגולים קטנים כ20-22 גרם לעוגיה
- אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
תראו איזה מרקם פצצה יש להם…
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y3lvsnr9
סוכר דמררה או סוכר חום כהה?
חום כהה
אפשרי סוכר חום רגיל? לא כהה??
לא. סוכר חום כהה הוא דביק וסוכר חום בהיר הוא כמו סוכר לבן רק עם גרגירים טיפה יותר עבים.
אפשר לערבב סוכר לבן ומולסה ואז מתקבל סוכר חום כהה
מה אפשר לשים במקום חמאת שקדיה
תעשי את המתכון עם החמאת בוטנים. כאן
מתכון מדהים!
נחטף תוך שניות!
מה את אומרת ניתן להחליף את השקדים בטחינה גולמית?
אפשר לנסות