נשאר לכם אורז לבן? אצלינו הוכן אורז במיוחד עבור המתכון אבל אפשר כמובן גם משאריות אורז.
אחד המתכונים שמציפים בי זכרונות ילדות היא פשטידת אורז מתוקה משובצת בצימוקים עם קצף ביצים (מרנג) זהוב שאימי ע"ה נהגה להכין לנו מדי פעם לארוחת צהריים. משום מה הוא לא היה רשום במחברת של אימי אך אחותי רשמה את המתכון מפי אימי כשכבר הייתה חולה, החלטתי לשתף אתכם בזכרונותי.
תבנית 20X30
חומרים:
2 כוסות אורז לבן מבושל
4 חלמונים
4 כפות סוכר
1/2 כוס צימוקים
4 חלבונים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מערבבים אורז, חלמונים, סוכר וצימוקים
- משטחים בתבנית
- מקציפים חלבונים וסוכר ומורחים על האורז
- לאפות כ30-40 דק' עד שהעוגה מזהיבה
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y9numhgr