העוגה הכי טעימה שהילדים מכינים בגן
תבנית 25X35
חומרים:
250 גר' פתיבר
1/2 כוס חלב עם מעט נס קפה לטבילה
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 חב' אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
500 גר' גבינה
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד
אופן ההכנה:
- טובלים מחצית מהפתיבר בחלב ומסדרים בתחתית התבנית
- מקציפים את השמנת, החלב הפודינג והסוכר לקצפת יציבה
- מוסיפים את הגבינה ויוצקים על הפתיבר.
- טובלים את המחצית השניה של הפתיבר בחלב ומניחים על תערובת הגבינה.
ציפוי
- שוברים את השוקולד לקוביות
- מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד
- ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצקים מעל העוגה, ומקררים.
צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9mgbfmo