• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת קפה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת קפה

    עוגת קפה של אמא, מתכון וותיק וטעים לעוגת קפה פשוטה ומושלמת ליד הקפה.

    אימי הייתה מכינה בתבנית תנור וחותכת לקוביות, אני מעדיפה להכין באינגליש קייק או בתבנית עגולה.

     

    תבנית תנור או 3 אינגליש קייק או תבנית קוטר 24 + אינגליש קייק

     

    חומרים:

    7 חלבונים

    200 גרם (כוס) סוכר

    7 חלמונים

    200 גרם (כוס) סוכר

    150 גרם (3/4 כוס) שמן

    240 גרם (כוס) מים + 2 כפות נס קפה

    280 גרם (2 כוסות) קמח

    10 גרם אבקת אפיה

    אופן ההכנה:

    • מקציפים חלבונים עם כוס סוכר
    • טורפים את שאר חומרי העוגה בקערה.
    • מקפלים את החלבונים המוקצפים
    • יוצקים לתבנית משומנת
    • אופים בחום של 170 מעלות (טורבו) עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
    • באינגליש קייק כ20-25 דקות
    • בתבנית 24 כ25-30 דקות.

    הערות:

    • ניתן להוסיף לעוגה 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
    • ניתן לזלף ציפוי : 2 כפות אבקת סוכר, חצי כפית נס קפה חול ומעט מים. מערבבים לקבלת קרם סמיך, ומזלפים מעל העוגה.

     

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y9wejmyv
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: בחושה, קפה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. לבנת אוגוסט 13, 2020 בשעה 3:17 pm הגב

      הי מלכי!
      אפשר במקום נס קפה (או בנוסף) להמיס שוקולד מריר ולשפוך מעל העוגה להכנת עוגת שיש?
      בתבנית א.קייק העוגה יוצאת גבוהה? תודה!!

      • malky adler אוגוסט 16, 2020 בשעה 5:25 am הגב

        כמובן שאפשר לצפות את העוגה. אם את רוצה עוגת שיש יש כאן מתכון .
        יש תמונה של העוגה באינגליש. את יכולה לראות את הגובה.

    2. דבורי אוגוסט 24, 2020 בשעה 3:51 pm הגב

      שלום וברכה
      המתכונים נפלאים וטעימים
      האם אפשר להקפיא את העוגה הזו? ולכמה זמן?
      תודה

      • malky adler אוגוסט 24, 2020 בשעה 7:56 pm הגב

        בהחלט ניתן להקפיא. עטוף היטב או בקופסה אטומה. גם שבועיים – שלושה

    3. סימה ינואר 10, 2022 בשעה 9:13 pm הגב

      מתכון מעולה!
      שאלה… באעזה תבנית אינגליש קייק השתמשת? היא יותר רחבה מהחדפ… אשמח לקישור. איך חילצת את העוגה מהתבנית בשלמותה?
      תודה על מתכונים המעולים ממש

      • malky adler ינואר 12, 2022 בשעה 10:43 am הגב

        השתמשתי במסגרת אלומניום. שמה נייר אפיה ומשחררת בקלות.

    4. ortal דצמבר 26, 2023 בשעה 7:18 pm הגב

      היי מלכי
      הכנתי את העוגה אבל היא לא יצאה טוב 🙁
      המרקם יצא דחוס מאוד, נשאר במרקם נוזלי ולא נאפה טוב בכלל.
      מה עשיתי לא נכון?

      • malky adler דצמבר 27, 2023 בשעה 3:00 pm הגב

        קשה לענות כי אני לא יודעת מה עשית.
        דחוס יכול להיות עירבוב יתר של קמח ואז מתפתח גלוטן
        נשאר נוזלי כי לא אפית מספיק (אם זה נוזלי איך זה דחוס?)
        אני אופה בטורבו, איך אפית? באיזה תבנית?

        • אורטל דצמבר 27, 2023 בשעה 4:03 pm הגב

          הלכתי ממש לפי ההוראות 🙁

          המרקם היה ג'לי , דחוס מאוד אבל מצד שני מאוד רטוב.
          זה היה נראה שזמן האפיה הוא לא מדד למרקם.
          היא לא טפחה כמעט אלא התקשתה למרקם ג'לי

          אפייה רגילה ללא טורבו, תבנית אלומיניום ח"פ.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס