• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שיש פיסטוק

    הפעם נגוון קצת את עוגת השיש הרגילה שלנו ובמקום שיש שוקולד נכין עוגת שיש פיסטוק וחמוציות.

    תבנית קוגלהוף קוטר 26

    חומרים:

    3 כוסות קמח
    2 כפיות אבקת אפייה
    1/2 כפית מלח
    1.5 כוסות סוכר
    50 גר' מחית פיסטוק (ניתן לקנות בחנויות המתמחות)
    340 גרם חמאה/ מרגרינה
    1 כפית תמצית וניל
    5 ביצים
    120 מ"ל חלב או חלב סויה
    חופן חמוציות

    מעט חמאה/מרגרינה לשימון התבנית
    פיסטוקים גרוסים

    אופן ההכנה:

    • מקציפים חמאה/מרגרינה וסוכר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת קרמית.
    • מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים להטמעה.
    • מוסיפים תמצית וניל
    • מוסיפים קמח מעורב עם אבקת אפייה ומלח לסירוגין עם החלב
    • שמים בקערה נפרדת 3 כוסות מהעיסה ומערבבים עם מחית הפיסטוק.
    • מוסיפים את החמוציות לבלילה הלבנה.
    • משמנים את התבנית במעט חמאה רכה ומפזרים פיסטוקים גרוסים.
    • יוצקים לתבנית את הבלילה הלבנה והירוקה לסירוגין ומקשקשים לצורת שיש
    • אופים 50 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מקררים את העוגה לחלוטין ומשחררים מהתבנית.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8hwpluz
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: פיסטוק, שיש
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. קרן אפריל 18, 2018 בשעה 7:57 am הגב

      היי מלכי, אני רוצה להכין את העוגה ורציתי לדעת אם ניתם להשתמש בקמח תופח במקום קמח ואבקת אפייה?

      • malky adler אפריל 18, 2018 בשעה 1:13 pm הגב

        כן. למה בעצם להשתמש בקמח תופח? קמח רגיל זול משמעותית ובתוספת אבקת אפיה יש לך מוצר זהה בעלות יותר נמוכה

        • קרן אפריל 18, 2018 בשעה 8:10 pm הגב

          זה הקמח שהיה זמין לי באותו רגע..
          בכל מקרה, מעדכנת שהכנתי את העוגה עם הקמח התופח ויצא מעולה, תודה על מתכון נפלא!

          • malky adler אפריל 19, 2018 בשעה 8:08 am הגב

            מעולה!! חג שמח

    2. שירי ספטמבר 17, 2023 בשעה 7:01 am הגב

      שוקלת לקנות סוף סוף קוגלהוף:) אבל עד אז
      אפשר להמיר ל2 אינגליש?

      • malky adler ספטמבר 18, 2023 בשעה 7:29 am הגב

        ברור

    3. שירי נובמבר 2, 2023 בשעה 7:37 am הגב

      תודה רבה!
      האם יש אפשרות אחרת במקום חמוציות?

      • malky adler נובמבר 2, 2023 בשעה 12:10 pm הגב

        ברור. אפשר לוותר או לשים פיסטוקים או דובדבני אמרנה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס