2 אינגליש קייק
חומרים:
3 ביצים
200 גרם (כוס) סוכר
300 גרם (2 כוסות+כף) קמח
1 שקית אבקת אפייה
50 גרם אבקת שקדים
240 מ"ל (כוס) שמן
250 מ"ל (כוס ) מיץ תפוזים
80 גרם (3 כפות) רסק תפוחי עץ ללא סוכר
2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
1/4 כפית קינמון
20 גרם חמאה/מרגרינה
אופן ההכנה:
- במחבת או סיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את קוביות התפוחים והקינמון ומבשלים מעט לריכוך
- מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומזלפים באיטיות את השמן
- מערבבים קמח, אבקת שקדים ואבקת אפיה
- יוצקים לסירוגין את הקמח והמיץ לתערובת ומוסיפים את רסק התפוחים
- מוסיפים את התפוחים ומערבבים קלות
- יוצקים את הבלילה לתבניות
- אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות 20-30 דקות
- בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה
- הופכים את העוגה על צלחת הגשה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybp7dsv4