כמה שהמתכון קצר ככה קל להכין אותה. 4 מרכיבים בלבד ויש לכם מנה צבעונית ומרעננת, . במהלך הלילה הגזים מהיין לא נשארים, והפירות סופגים טעם נפלא.
אין ספק שאימצתי אותה.
ילדים פחות יאהבו אותה בגלל טעם היין.
10 מנות
חומרים:
1/4 אבטיח
1/2 מלון
2 אשכולות ענבים
בקבוק יין לבן מוגז
אופן ההכנה:
- חותכים את האבטיח והמלון לכדורים בעזרת כף פריזאן
- חוצים את הענבים
- יוצקים על הפרות את היין ומכסים בניילון נצמד
- שמים במקרר למשך הלילה לספיגת טעמים ומגישים
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4mpashf