פחזניות עם קרמבל, גנאש מפנק וקרם ב2 צבעים, משובב עיניים ומלא קצפת
חומרים:
בצק רבוך
150 גר' מים או חלב
80 גר' חמאה
קורט מלח
10 גרם סוכר
120 גרם קמח
3 ביצים M
קרמבל
100 גר' חמאה
130 גר' סוכר דמררה
130 גר' קמח
10 גרם קקאו
גנאש שוקולד חלב
150 גרם שוקולד חלב
100 מ"ל שמנת מתוקה
קרם וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
קרם שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה בטעם שוקולד
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה
פחזניות
- מרתיחים חלב חמאה מלח וסוכר בסיר עם מכסה סגור
- מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד שהבצק שמתקבל נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש
- מקררים את התערובת כ10 דק' ומעבירים לקערת המיקסר
- מערבבים עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים זו אחר זו עד שנטמעות בבצק
- מעבירים את הבלילה לשק זילוף עם צנתר חלק
- מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ
קרמבל
- טוחנים במעבד מזון את כל החומרים
- מרדדים בין 2 נירות אפיה ומקררים כשעה
- קורצים עיגולים ומניחים עם הפחזניות
- אופים בחום של160 מעלות 20-25 דקות עד שהפחזניות מוכנות
גנאש שוקולד חלב
- מחממים את השמנת לסף רתיחה
- יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
- מסירים את הכיפה של הפחזנית וממלאים בכף מהגנאש
קרם וניל
- מקציפים את החומרים לקרם יציב
- מעבירים לשק זילוף
קרם שוקולד
- מקציפים את החומרים לקרם יציב
- מעבירים לשק זילוף
- חותכים את הקצה של 2 שקיות הזילוף
- מכינים שק זילוף נוסף עם צנתר משונן
- מכניסים לשק זילוף עם הצנתר את 2 שקיות הזילוף ומזלפים מעל הפחזנית
- מאבקים את הכיפה של הפחזנית באבקת סוכר ומניחים אותה על הקרם שזילפנו
לצפיה בסירטון ההכנה לחץ כאן
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7bnxmr9