• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח באונטי שוקולד קוקוס
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    קינוח באונטי שוקולד קוקוס

    טעמי שוקולד קוקוס מאד מזוהים אצלי עם פסח, למרות שאני אוהבת את השילוב כל השנה.

    מוס שוקולד עם אינסרט קוקוס, אלגנטי, קל להכנה והכי חשוב, טעים גם בגירסתו הפרווה.

     

    9 קינוחים

    קרם קוקוס

    150 גרם קרם קוקוס
    20 גרם (2 כפות) קוקוס טחון
    20 גרם (2 כפות) סוכר דמררה
    12 גרם (כף) קמח תפוחי אדמה
    1 גרם ג'לטין מומס ב6 גרם מים

    מוס שוקולד

    100 גרם חלב קוקוס
    200 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    120 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

    ציפוי

    300 גרם שוקולד מריר

    אופן ההכנה:

    קרם קוקוס

    • מבשלים את כל המצרכים מלבד הג'לטין להסמכה
    • מוסיפים ג'לטין ומערבבים
    • יוצקים לתבנית חצאי כדור קוטר 4 ס"מ
    • מקפיאים כ4 שעות להתייצבות

    מוס שוקולד

    • מחממים חלב קוקוס ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנד מוט לתערובת חלקה, מצננים לטמפרטורה של כ35 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית חצאי כדור קוטר 6 ס"מ עד 3/4 גובה
    • מטביעים את הקרם קוקוס הקפוא ומכסים בעוד מוס
    • מקפיאים כ6 שעות להתייצבות
    • משחררים מהתבנית וטובלים בשוקולד מומס
    • מקשטים בדיסקית שוקולד

    צילום: דניאל לילה סטיילינג: נועה קנריק

     

    המתכון הופק עבור מגזין טעימות – פסח 2019

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/tghaqq2
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: פסח, פרווה, קוקוס, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    18 תגובות

    1. מיכל שווגר אפריל 10, 2020 בשעה 4:24 am הגב

      מועדים לשמחה

      תודה מלכי למתכונים המפתים, וכמובן היפהפיים.
      מאד משנח.
      לצערי רק כעת רואה, וחסרים לי מוצרים, ובעיקר, התבניות שלי שייכות לחמץ.

      הפיתוי יגרום לכך שבימים
      שאחרי פסח, אנסה להכין.

      פסח כשר שמח ובריא, לך ולכל אשר לך
      מיכל

      • malky adler אפריל 10, 2020 בשעה 5:56 am הגב

        פסח כשר ושמח

    2. קארין לופו מאי 5, 2020 בשעה 12:34 pm הגב

      במה ניתן להחליף קמח תפוחי אדמה?? מכינה לא בפסח

      • malky adler מאי 5, 2020 בשעה 12:37 pm הגב

        שימי קורנפלור

    3. יעל מאי 24, 2020 בשעה 7:09 pm הגב

      איפה משיגים קרם קוקוס. אני נתקלת בזה בהרבה מתכונים ואין לי מושג איפה קונים
      בחנויות המתמחות ראיתי רק מלית קוקוס

      • malky adler מאי 24, 2020 בשעה 7:12 pm הגב

        בכל סופר יש, זה מגיע בפחית שימורים

    4. רותם דוד ינואר 16, 2021 בשעה 6:22 am הגב

      הימלכי
      האם צחפוי השוקולד לא נמס?
      לא כדאי להוסיף חמאת קקאו?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 8:34 am הגב

        במקרה הזה אין צורך בחמאת קקאו.
        חוץ מזה חמאת קקאו לא קשורה אם השוקולד נמס או לא

    5. בלהה שוק מרץ 21, 2021 בשעה 3:52 pm הגב

      הדסקיות שוקולד לקישוט הם משוקולד מטומפרר או שוקולד רגיל מומס?

      • malky adler מרץ 22, 2021 בשעה 6:32 am הגב

        מטומפרר

    6. בלהה שוק מרץ 21, 2021 בשעה 8:05 pm הגב

      ערב טוב מלכי יקרה
      שתי שאלות . עד לרגע זה לא מצאתי קרם קוקוס כשר לפסח. יש תחליף?
      הדסקיות שוקולד עשויות משוקולד מטומפרר או ניתן לעשות גם משוקולד לא מטומפרר ?

      • malky adler מרץ 22, 2021 בשעה 6:34 am הגב

        ראיתי בסופר קרם קוקוס כשר לפסח.
        הדיסקיות צריכות להיות משוקולד מטומפרר אחרת לא יציבות (אפשר להכין מצימקאו אבל זה על חשבון הטעם)

    7. בתיה יוני 2, 2021 בשעה 12:24 pm הגב

      צהריים טובים,

      האם ניתן להעמיד את הקינוח בבר? או שהמוס לא יחזיק מעמד….

      • malky adler יוני 4, 2021 בשעה 4:11 am הגב

        יכול לעמוד בבר כמו כל ק'ינוח. לא 5-6 שעות ולא בשמש. אני שמה כמות לא גדולה של ג'לטין כדי לא לפגום בטעם. אפשר לשים יותר ג'לטין, יחזיק יותר מן אבל זה פוגם בטעם.

    8. יעל אוקטובר 14, 2023 בשעה 10:07 pm הגב

      תודה!
      נראה מושלם!
      טוב בהקפאה?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:10 am הגב

        תודה
        בהחלט

    9. מיכל פברואר 6, 2025 בשעה 7:35 am הגב

      אפשר להחליף את הג׳לטין באגר אגר או פקטין NH?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:16 am הגב

        יש פה גרם ג'לטין וזה בגלל שיש קורנפלור שאינו עובר הקפאה. אם את לא מקפיאה אפשר לוותר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס