• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    אצבעות קראנץ שוקולד וחלבה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    אצבעות קראנץ שוקולד וחלבה

    מתכון מהיר ב4 מצרכים בלבד. אצבעות מפנקות של שוקולד חלבה ופיצפוצי אורז, הפינוק הפרווה האולטימטיבי, והוא אפילו כשר לפסח וטבעוני

    מתכון קליל וטעים במינימום השקעה. לאוכלי הקטניות שבינכן המתכון מתאים גם לפסח

     

    תבנית מלבנית 20X30

    40 אצבעות

    חומרים

    150 גר' שוקולד מריר
    120 גר' (1/2 כוס) טחינה גולמית
    כפית תמצית וניל או חצי כפית משחת וניל
    110 גר' (2 וחצי כוסות) פצפוצי אורז

    50 גרם שערות חלבה

    אופן ההכנה

    • ממיסים את השוקולד
    • מוסיפים את הטחינה והווניל ומערבבים
    • מוסיפים את פיצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת השוקולד
    • שוטחים בתבנית ומפזרים שערות חלבה
    • מקפיאים וחותכים לאצבעות דקות.
    • שומרים במקפיא עד ההגשה

    הערה: ניתן להחליף חלק מפצפוצי האורז בשבבי ופל מקורמלים (פייטה)

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yczmhwc6
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים מהירים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: חלבה, משלוח מנות, פסח קטניות, פצפוצי אורז, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    15 תגובות

    1. אתי דצמבר 6, 2019 בשעה 12:43 pm הגב

      עשיתי. קל ונראה מעולה. אעדכן איך הטעם. חששתי מהטחינה בכלל ניסיום קודם של טחינה וסילאן עם קצפת שלא אהבתי.
      . מלכי האם היה אפשר במקום דבש?

      מאז שהכרתי את האתר שלך אני פשוט מכורה. כל הכבוד לך

      • malky adler דצמבר 8, 2019 בשעה 8:47 am הגב

        שמחה שאהבת. אין המתכון הזה סילאן או דבש

    2. חיה אפריל 26, 2021 בשעה 9:40 am הגב

      עשיתי את אצבעות קראנץ שוקולד וחלבה זה היה מציון !

    3. חוי יוני 12, 2022 בשעה 8:06 am הגב

      מלכי שלום,
      האם מתאים להגשה בבר מתוקים, או שחייב להיות מוגש ישירות מהמקפיא?
      תודה!

      • malky adler יוני 19, 2022 בשעה 6:39 am הגב

        בבר מתוקים לא שמים ארטיק. את יכולה להכין כל מוס עם ג'לטין בתבנית ארטיק. ברגע שזה לא קפוא, זה לא ארטיק

    4. Chana ספטמבר 28, 2022 בשעה 5:50 pm הגב

      שלום,
      את יודעת אולי איפה אפשר להשיג בבני ברק שערות חלבה? אני לא מצליחה למצוא..

      תודה רבה!!

      • malky adler ספטמבר 29, 2022 בשעה 10:18 am הגב

        אני קניתי בשפע או בנתיב החסד

    5. שירי דצמבר 1, 2023 בשעה 8:59 am הגב

      מהמם! למי שלא אוהב פצפוצי אורז
      להמיר הכל בפייטה או אולי אפשר להחליף בחתיכות שקדים או אגוזים או משהו אחר..?

      • malky adler דצמבר 2, 2023 בשעה 4:57 pm הגב

        זה כתוב בסוף המתכון

        • שירי דצמבר 3, 2023 בשעה 6:21 am הגב

          תודה כן ראיתי שכתוב להחליף חלק
          השאלה האם ניתן להמיר לחלוטין

          • malky adler דצמבר 3, 2023 בשעה 10:20 am הגב

            הנפח שונה, ולכן נראה לי שיצא פחות מוצלח

        • חני מאי 13, 2024 בשעה 6:11 pm הגב

          היי אפשר להכין את הקינוח הזה לבר מתוקים או שהשוקולד ינמס.?

          • malky adler מאי 15, 2024 בשעה 6:04 am הגב

            בחדר ממוזג זה יחזיק כמו כל שוקולד

    6. מירי אוקטובר 10, 2024 בשעה 12:41 pm הגב

      שערות החלבה לא נמסות במקפיא?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:47 am הגב

        לא נמסות
        אבל אחרי זמן סופחות לחות,אז מומלץ להקפיא בקופסה אטומה ולא לזמן ארוך

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס