מתכון מהיר ב4 מצרכים בלבד. אצבעות מפנקות של שוקולד חלבה ופיצפוצי אורז, הפינוק הפרווה האולטימטיבי, והוא אפילו כשר לפסח וטבעוני
מתכון קליל וטעים במינימום השקעה. לאוכלי הקטניות שבינכן המתכון מתאים גם לפסח
תבנית מלבנית 20X30
40 אצבעות
חומרים
150 גר' שוקולד מריר
120 גר' (1/2 כוס) טחינה גולמית
כפית תמצית וניל או חצי כפית משחת וניל
110 גר' (2 וחצי כוסות) פצפוצי אורז
50 גרם שערות חלבה
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד
- מוסיפים את הטחינה והווניל ומערבבים
- מוסיפים את פיצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת השוקולד
- שוטחים בתבנית ומפזרים שערות חלבה
- מקפיאים וחותכים לאצבעות דקות.
- שומרים במקפיא עד ההגשה
הערה: ניתן להחליף חלק מפצפוצי האורז בשבבי ופל מקורמלים (פייטה)
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yczmhwc6
עשיתי. קל ונראה מעולה. אעדכן איך הטעם. חששתי מהטחינה בכלל ניסיום קודם של טחינה וסילאן עם קצפת שלא אהבתי.
. מלכי האם היה אפשר במקום דבש?
מאז שהכרתי את האתר שלך אני פשוט מכורה. כל הכבוד לך
שמחה שאהבת. אין המתכון הזה סילאן או דבש
עשיתי את אצבעות קראנץ שוקולד וחלבה זה היה מציון !
מלכי שלום,
האם מתאים להגשה בבר מתוקים, או שחייב להיות מוגש ישירות מהמקפיא?
תודה!
בבר מתוקים לא שמים ארטיק. את יכולה להכין כל מוס עם ג'לטין בתבנית ארטיק. ברגע שזה לא קפוא, זה לא ארטיק
שלום,
את יודעת אולי איפה אפשר להשיג בבני ברק שערות חלבה? אני לא מצליחה למצוא..
תודה רבה!!
אני קניתי בשפע או בנתיב החסד
מהמם! למי שלא אוהב פצפוצי אורז
להמיר הכל בפייטה או אולי אפשר להחליף בחתיכות שקדים או אגוזים או משהו אחר..?
זה כתוב בסוף המתכון
תודה כן ראיתי שכתוב להחליף חלק
השאלה האם ניתן להמיר לחלוטין
הנפח שונה, ולכן נראה לי שיצא פחות מוצלח
היי אפשר להכין את הקינוח הזה לבר מתוקים או שהשוקולד ינמס.?
בחדר ממוזג זה יחזיק כמו כל שוקולד
שערות החלבה לא נמסות במקפיא?
לא נמסות
אבל אחרי זמן סופחות לחות,אז מומלץ להקפיא בקופסה אטומה ולא לזמן ארוך