• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    אין מי שלא נחשף לטרנד של שוקולד דובאי, אני פחות מתחברת לטרנדים אבל אהבתי את השילוב של הקדאיף הפיסטוק והשוקולד והשתמשתי בזה להכנה של ארטיקים, הוספתי כמובן גלידה עם טחינה שהתנה טעם מעודן של חלבה והשתלבה מעולה עם הקדאיף והפיסטוקים. כמובן שאפשר לעשות גלידה ניטרלית ולוותר על הטחינה.

    הכנתם ואהבתם? מאד אשמח אם תתיגו ותשתפו אותי

     

    15 ארטיקים

    חומרים:

    לליבת "דובאי"

    150 גרם שערות קדאיף

    50 גרם חמאה

    50 גרם אבקת סוכר

    100 גרם מחית פיסטוק

    לגלידת חלבה

    500 גרם שמנת להקצפה

    400 גרם חלב מרוכז

    100 גרם טחינה גולמית

    ציפוי

    500 גרם שוקולד חלב

    100 גרם חמאת קקאו

    לקישוט

    מעט חלבה מפוררת או שערות חלבה

     

    מגנום דובאי

    אופן ההכנה:

    ליבת דובאי

    • גוזרים את הקדאיף לשערות קצרות
    • ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הקדאיף, תוך כדי עירבוב, עד להזהבה
    • מוסיפים אבקת סוכר ומחית פיסטוק
    • שמים בתבנית למשטחים  לעובי של כחצי ס"מ מקפיאים להתייצבות
    • חותכים למלבנים שיתאימו למרכז של התבנית  בה אתם מכינים את הארטיקים. אם זה מעט מתפורר לא נורא, אפשר לשים כמה חתיכות במרכז הארטיק

    לגלידה

    • מקציפים שמנת למרקם יציב
    • מוסיפים חלב מרוכז וטחינה ומקציפים למרקם אחיד ויציב
    • מזלפים בתבנית ארטיקים חצי גובה, מניחים את הקדאיף במרכז, מכניסים מקל ומסכים בעוד גלידה.
    • מקפיאים היטב עד שניתן לחלץ מהתבנית.

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד  וחמאת קקאו
    • מוזגים לכוס גבוהה
    • טובלים את הארטיקים הקפואים ומיד מפזרים מעט חלבה מפוררת
    • שומרים בהקפאה

    מגנום דובאי

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/28r7bwql
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: חלב מרוכז, חלבה, טחינה, מגנום, פרלינה פיסטוק, קדאיף
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    ארטיק שוקולד חלב עם קרמל וריפל שוקולד בציפוי בלונדי

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    2 תגובות

    1. דניאל אפריל 23, 2025 בשעה 3:40 pm הגב

      השמנת להקצפה צריכה ליהיות חלבית ?

      • malky adler אפריל 24, 2025 בשעה 11:47 am הגב

        כן. הארטיק חלבי, יש בו חלב מרוכז, אין סיבה להשתמש בשמנת פרווה שהיא פחות טעימה במוצר שהוא חלבי

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס