הקיץ והחום עושים חשק למשהו קליל, קר ומרענן. ארטיק יוגורט ופירות גם טעים וגם בריא ואפילו דל קלוריות
9 ארטיקים
חומרים
ארטיק
2 מיכלי יוגורט 200 מ"ל כל אחד
כוס וחצי (375 גרם) מחית תות או פטל או פרי קפוא מרוסק
7-8 כפות אבקת סוכר – תלוי בטעם האישי
1/2 כפית תמצית וניל
לציפוי – לא חובה
320 גר' שוקולד לבן
80 גר' חמאת קקאו
צבע מאכל אדום לשוקולד – אופציונאלי
אופן ההכנה:
ארטיק
- מפשירים את הפרות וטוחנים בבלנדר או שמשתמשים במחית מוכנה
- מוסיפים אבקת סוכר ווניל ומערבבים
- מוסיפים את היוגורט ומעררבים לאיחוד.
- יוצקים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.
ציפוי
- ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מרי
- מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים לאיחוד
- טובלים את הארטיקים הקפואים בציפוי
הערה: למי שאין חמאת קקאו ניתן להוסיף 3 כפות שמן במקום חמאת הקקאו.
אפשר להשאיר את הציפוי טבעי לבן ללא צבע מאכל
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaqhk2ss
היי
איך עושים שהציפוי של השוקולד יקבל טעם פירותי?
למשל אם אני רוצה ציפוי שוקולד לבן בטעם מנגו או פטל וכו?
תודה רבה!
הציפוי יהיה קריספי רק אם יעשה עם שוקולד ללא שמנת או מחיות, אז הטעם יכול לבוא משוקולד שקונים אותו עם טעם או שמוסיפים קריספי פרות מיובשים (יש בכשרות חת"ס לא בדץ עדה חרדית)
שלום!
זה ניראה מושלם ורציתי לישאול אם יש אפשרות להוסיף גלטין למתכון של ארטיק יוגורט פטל
ובאיזה גודל של תבנית ישתמשת?
תודה!
אוכלים קפוא. אין צורך בג'לטין
היי
זה ניראה מושלם ורציתי לישאול באיזה גודל של תבנית ישתמשת?
תודה!
אני אוהבת את הגדולים (יש לי תבנית מיני אבל הם מידי קטנים לטעמי
היי
זה ניראה מושלם
ורציתי לישאול באיזה יוגורט ישתמשת ובאיזה גודל של תבנית ?
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל יוגורט שאת אוהבת.
תבנית מגנום גדולים