12 ארטיקים
חומרים
½ ליטר חלב
3 כפות מחוקות קורנפלור
½1 כוסות חלב
2 כפות קקאו
4 כפות סוכר
ציפוי
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
ברס אגוזי לוז
אופן ההכנה:
- מערבבים חצי ליטר חלב עם קורנפלור לתערובת חלקה
- מרתיחים כוס וחצי חלב , קקאו וסוכר
- מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ומרתיחים שוב תוך בחישה מתמדת למניעת גושים.
- מעבירים לכלי הגשה כפודינג ומקררים או מוזגים לכוסיות ליקר קטנות מקפיאים כרבע שעה, נועצים מקל ארטיק ומקפיאים למשך לילה.
- מחלצים מהכוסית ומלקקים בהנאה.
ציפוי:
- ממיסים שוקולד עם שמן, טובלים את הארטיקים הקפואים בשוקולד וטובלים בברס. הציפוי מתקשה מהר.
- מחזירים למקפיא עד האכילה.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yby3929k