• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק קוקוס מנגו
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    ארטיק קוקוס מנגו

    רוצים להתקרר בארטיק קייצי, מרענן ואפילו פרווה. 5 דקות עבודה ויש לכם ארטיק בסגנון שרבט פרי טעים וטרופי

    6 ארטיקים

    חומרים

    1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס (1+3/4 כוס)
    2 כפות דבש
    1/4 כוס אבקת סוכר
    220 גר' (כוס) מנגו

    אופן ההכנה

    • טוחנים את המנגו עם 1/4 כוס חלב קוקוס ו1/4 כוס אבקת סוכר למחית חלקה
    • מערבבים את יתרת חלב הקוקוס עם הדבש
    • יוצקים לתבנית ארטיקים לסירוגין את 2 התערובות .
    • תוקעים מקל ומקפיאים 6 שעות לפחות

    לציפוי אופציונאלי

    200 גר' שוקולד לבן
    50 גר' חמאת קקאו

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו וטובלים את הארטיק הקפוא עד 3/4 גובה

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb2pgjex
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים קפואים תגיות: ארטיק, מנגו, פרווה, קוקוס
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. יוכבד כהן אפריל 6, 2020 בשעה 9:18 pm הגב

      האם יש תחליף לקרם קוקוס או חלב קוקוס?
      האם חלב שקדים טוב?

      • malky adler אפריל 7, 2020 בשעה 6:35 am הגב

        אפשר אבל כל הרעיון שיהיה טעם של קוקוס.

    2. שירן יוני 10, 2020 בשעה 12:10 pm הגב

      אני מעוניינת לעשות ציפוי לבן? איזה שוקולד לבן אפשר לצפות שיהיה פרווה? האם יש אופציה טבעונית לשוקולד?
      בנוסף האם אפשר במקום דבש לשים מייפל? אני רוצה להכין לטבעוניים.תודה

      • malky adler יוני 10, 2020 בשעה 12:13 pm הגב

        בפרווה אני מעדיפה להשאיר כמו בתמונה. ללא ציפוי. שוקולד לבן פרווה רק יקלקל את הטעם . אפשר לשים סילאן במקום הדבש.

    3. ירדן ספטמבר 3, 2020 בשעה 6:59 am הגב

      היי,
      לא הבנתי את הכמויות של הקרם/חלב קוקוס.

      אם זה חלב קוקוס זה פחית אחת.

      ואם זה קרם קוקוס זה 1כוס ו3/4 ???

      • malky adler ספטמבר 3, 2020 בשעה 10:39 am הגב

        פחית חלב קוקוס שווה לכוס ו3/4

        • ירדן ספטמבר 3, 2020 בשעה 11:35 am הגב

          תודה רבה

    4. אבישג יולי 30, 2023 בשעה 9:28 pm הגב

      הי מלכי האם אפשר לוותר על אבקת הסוכר? והאם אפשר לאחד את התערובות יחד ולא למזוג לסירוגין?
      תודה

      • malky adler אוגוסט 22, 2023 בשעה 10:17 am הגב

        אם לא חסר לך מתיקות תוותרי על האבקת סוכר.
        אפשר לאחד, יצא ארטיק מנגו

    5. שירה מרץ 19, 2024 בשעה 12:58 pm הגב

      הי,
      האם ניתן להמיר את החלב קוקוס בשמן קוקוס?
      תודה.

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:12 pm הגב

        לא

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס