• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    ארטיק שוקו שוקו

    את הארטיקים האלו לא תוכלו להפסיק לאכול. ממש כמו "מגנום" בגרסה הביתית שלו. אל נסו להפוך אותם לפרווה… תודה לחברתי רוני על המתכון המוצלח.

    10 יחידות

    חומרים:

    ארטיקים

    120 גר' שוקולד מריר
    1/3 כוס סוכר
    75 גר' חמאה
    500 מ"ל שמנת מתוקה
    1/8 כפית מלח
    5 גר' ג'לטין מומס ב30 מ"ל מים
    כפית תמצית וניל

    ציפוי

    200 גר' שוקולד מריר
    20 גרם חמאת קקאו או כף שמן

    אופן ההכנה:

    ארטיקים

    • ממיסים בסיר שוקולד סוכר וחמאה
    • מוסיפים שמנת מתוקה וג'לטין מומס ומבשליםתוך כדי ערבוב עם מטרפה כ10 דק'
    • מעבירים את התערובת למעבד מזון ולטחון 2-3 דקןת
    • יוצקים לתבנית ארטיקים למקפיאים כחצי שעה
    • נועצים מקל ומקפיאים למשך לילה.

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו או שמוסיפים את השמן במקום חמאת הקקאו
    • יוצקים לכלי צר וגבוה (אפשר גם כוס)
    • טובלים את הארטיקים הקפואים ואוכלים בהנאה.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycfsl95t
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים קפואים תגיות: ארטיק, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. מירב אוגוסט 4, 2019 בשעה 4:57 am הגב

      במה ניתן להחליף את הג'לטין?

      • malky adler אוגוסט 4, 2019 בשעה 9:59 am הגב

        אין במה להחליף
        את יכולה לוותר ואז לאכול ישר מהמקפיא. הגלטין נותן לו אופציה להשאר יותר זמן מחוץ למקפיא ועדין להשאר יציב

    2. מרים אוגוסט 5, 2019 בשעה 10:33 am הגב

      היי
      ראיתי שיש לך מתכונים לגלידות עם חלב מרוכז, וכאלה שבלי חלב מרוכז.
      אני מעדיפה את השימוש בחלב מרוכז על פני ביצים חיות (במתכון הספציפי הזה אין שימוש בהן אבל היו כאלה שכן). אני ממש רוצה להכין את כל הטעמים הנפלאים של המתכונים שפרסמת ורציתי לבקש אם תוכלי להנחות אותי איך להכין אותם עם חלב מרוכז.
      אם אני רוצה גלידת שוקולד או וניל וקרמל או פטל וכו- איך להכין עם חלב מרוכז?

      תודה רבה!!! ♥♥♥♥

      • malky adler אוגוסט 6, 2019 בשעה 6:25 am הגב

        מתכון לגלידת ווניל עם חלב מרוכז יש כאן
        מתכון לגלידת שוקולד עם חלב מרוכז יש כאן

    3. אפרת ינואר 15, 2022 בשעה 11:37 pm הגב

      אם השמנת מתוקה לא מוקצפת איך מתקבל נפח?
      האם הטחינה במעבד מזון מכניסה אויר למסה?

      • malky adler ינואר 16, 2022 בשעה 8:34 am הגב

        זה ארטיק ולא מוס

    4. שרה יוני 16, 2023 בשעה 10:51 am הגב

      שלום מלכי
      הכנתי אתמול את הארטיק שוקו שוקו
      עשיתי הכל לפי המתכון חוץ מזה שהחלפתי את השמנת בריצ
      והכפלתי כמויות בדיוק לפי המתכון
      מה שקרה זה ששמתי את הארטיקים במקפיא אתמול ב 8 בערב עד היום בשעה 2 בצהריים
      ועדיין לא קפא!!!!!!!!!עדיין גלי כזה ואי אפשר להוציא מהתבנית
      את יודעת למה?או מה אפשר לעשות כרגע כי זה מלאאא חומרים?
      אשמח לתגובה מהירה תודה רבה

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:28 am הגב

        את יכולה לנסות להוריד את הטמפרטורה במקפיא למינוס 23 מעלות.
        ייתכן שלא קפא כי החלפת בגלידן, יש לו יותר סוכר משמנת מתוקה וסוכרפחות קפא

    5. נעמי דצמבר 11, 2023 בשעה 5:35 pm הגב

      היי מלכי
      רציתי לדעת האם המגנום שוקו שוקו בגרסה פרווה מתאימה לבר של בר מצווה ז"א 5שעות בחוץ על הבר ללא הקפאה?
      ואם לא איזה ארטיק את כן ממליצה שיכול להחזיק על בר כמה שעות ללא הקפאה ?
      תודה

      • malky adler דצמבר 25, 2023 בשעה 11:09 am הגב

        ארטיק אוכלים מהמקפיא. את יכולה להכין כל מוס עם ג'לטין בתבנית של מגנום ואז יכול לעמוד בבר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס