• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בחושה קפה שוקולד פקאן ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בחושה קפה שוקולד פקאן ללא גלוטן

    אחד השילובים האהובים עלי הוא פקאן וקפה, ואם אפשר להוסיף גם שוקולד אז זה בכלל מושלם.

    גם לפסח מגיע עוגה שווה שכל מי שטעם לא האמין שהיא כשרה לפסח, פרווה, ללא קטניות וללא שרויה, שכחתי משהו? רוצו להכין…

     

    תבנית קוטר 22 או 2 אינגליש קייק 23 ס"מ

    חומרים:

    פרלינה פקאן

    200 גרם אגוזי פקאן טבעי

    200 גרם סוכר

     

    עוגת שוקולד פקאן

    500  גרם תערובת הפלא לפסח

    4 ביצים M

    50 גרם סוכר

    160 גרם שמן אגוזים

    65 גרם מים עם 2 כפיות נס קפה

    50 גרם פקאן

    100 גרם שוקולד

    50 גרם פרלינה פקאן

    חופן שברי פקאן (לבחירה)

     

    אופן ההכנה:

    פרלינה פקאן

    • קולים את האגוזים בתנור כ15 דקות ומפזרים על משטח סיליקון נייר אפיה
    • מכינים מהסוכר קרמל יבש – שמים בסיר או במחבת את הסוכר ומחממים עד לקבלת קרמל זהוב
    • יוצקים את הקרמל על האגוזים
    • מצננים, שוברים לחתיכות ומכניסים למג'ימיקס
    • טוחנים 5-7 דקות עד לקבלת מרקם של ממרח , אם יש צורך עוצרים את פעולת מעבד המזון ואוספים את המסה מהדפנות.
    • במידה שהממרח לא מספיק נוזלי ניתן להוסיף כפית או 2 של שמן אגוזי לוז.

    עוגה

    • מחממים תנור ל170 מעלות
    • טוחנים במג'ימיקס את הקמח, הפקאן והשוקולד
    • מקציפים במג'ימיקס ביצים כ 5 דקות מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד כ3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
    • מוסיפים שמן בהדרגה , מוסיפים מים ואת תערובת הקמח ומקציפים במשך 3 דקות
    • יוצקים לתבנית
    • מזלפים את הפרלינה מעל העוגה מפזרים מעט פקאנים
    • אופים כ45 דקות
    • מפדרים באבקת סוכר ומגישים

     

     

    הערה: אפשר להקציף במיקסר
    פרסום ממומן בשיתוף ניופאן
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2d8tcdsy
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, פסח, פקאן, פרלינה פקאן, קפה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. בלהה שוק אפריל 13, 2024 בשעה 6:54 pm הגב

      מה הכוונה תערובת פלא לפסח? והיכן ניתן לקנות?

      • malky adler אפריל 14, 2024 בשעה 5:34 pm הגב

        תערובת להכנת עוגות, ראי כאן

        יש בסופרים, כולל החרדים, ראיתי גם בקוק סטוק

    2. עדי הילה אוקטובר 16, 2024 בשעה 9:58 am הגב

      שלום מלכי!
      הרם אפשר להשתמש במולינו לעוגות במקום תעבורת הפלא?
      תודה ושנה שקטה

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:16 am הגב

        לא ממש, כי התערובת מכילה עוד דברים מלבד קמח (חומרי התפחה וסוכרים וכו..)

    3. אורית אוקטובר 22, 2024 בשעה 6:57 pm הגב

      מה אפשר לשים בעוגת קפה פקאן במקום התערובת פלא לפסח?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:15 am הגב

        יש כאן מתכון אחר לעוגה שאינה לפסח

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס