בלונדיז הם בעצם בראוניז עם שוקולד לבן, לרוב אנחנו מכינים את הבראוניז המוכר עם שוקולד מריר המוכן לקלוט לתוכו שלל תוספות, הפעם בחרתי להחליף את השוקולד המריר בשוקולד לבן ולנקד אותן בשוקולד צ'יפס. כאחיו הכהה לא ניתן להפסיק לנשנש. נסו ותהנו.
תבנית 20X30
חומרים
225 גר' שוקולד לבן
120 גר' חמאה
175 גר' קמח (כוס ורבע)
65 גר' סוכר (1/3 כוס)
2 ביצים
כפית משחת וניל או תמצית וניל
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מרי (שמים קערה מעל סיר עם מים)
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב
- מסירים את הקערה מבן נמרי
- מוסיפים וניל, מלח וקמח ומערבבים
- מוסיפים את הביצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- מוסיפים את השוקולד צי'פס (ניתן לגוון בטעמים, אני הוספתי שוקולד ציפס בטעם קרמל)
- אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ25 דק'
צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybt73njr