אחד הלהיטים שכבשו את האופים הן עוגיות אמסטרדם, אני פחות התחברתי לעוגיות, אבל ניסיתי את הגירסה בבראוניז עם מילוי של שוקולד לבן ויצא להיט.
תבנית 20X30
חומרים:
מילוי שוקולד לבן
250 גרם שוקולד לבן
20 גרם שמן
בראוניז
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
240 גרם (כוס + 2 כפות) סוכר
4 ביצים
60 גרם (6 כפות) קקאו
80 גרם (8 כפות) קמח
אופן ההכנה:
שוקולד לבן
- ממיסים שוקולד ושמן ויצקים לתבנית שקעים (לא משנה הצורה
- מקפיאים להתייצבות
בראוניז
- ממיסים את השוקולד החמאה והסוכר בבן מרי
- טורפים את הביצים ומוסיפים אל המסה תוך כדי בחישה
- מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים לאיחוד
- יוצקים לתבנית 3/4 מהבלילה, מטביעים את השוקולד הלבן במרחקים של פרוסה כך שבכל פרוסה יהיה במרכז שוקולד לבן
- מסכסים בשאר הבלילה של הבראוניז.
- אופים בחום של 170 מעלות כ25 דקות.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yhp6f9ax