• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז חמאת בוטנים וקרמל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז חמאת בוטנים וקרמל

     

    השילוב של שוקולד וטופי קרמל מושלם בעיני, ולכן החלטתי הפעם לשלב את נגיעות הטופי בבראוניז וכדי להשלים את השחיתות לצפות הכל בשוקולד, התוצאה הצדיקה את העבודה. יצא חטיף טעים במיוחד.

    16 יחידות

    חומרים

    לבראוניז

    200 גרם שוקולד
    180 גרם חמאה
    60 גרם (2 כפות) חמאת בוטנים
    3 ביצים M
    350 גרם (כוס ו3/4 סוכר)
    160 גרם (כוס + כף) קמח
    1/2 כפית אבקת אפייה

    לטופי קרמל

    75 גרם (1/3 כוס+כף) סוכר
    75 גרם (1/3 כוס) שמנת מתוקה
    30 גרם חמאה
    1 גרם מלח ים אטלנטי (או מלח גס)

    ציפוי שוקולד

    200 גרם שוקולד חלב
    100גרם שוקולד מריר
    30 גרם חמאת קקאו (או 3 כפות שמן)

    אופן ההכנה

    בראוניז

    • ממיסים את החמאה, והשוקולד על בן מרי או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
    • מוסיפים סוכר וחמאת בוטנים ומערבבים
    • מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים כל ביצה להטמעה בתערובת
    • מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים לאיחוד
    • יוצקים לתבנית שקעים מלבנים עם שקע בכל מלבן
    • אופים 160 מעלות 25-30 דק'
    • מצננים היטב ומחלצים מהתבנית

    טופי קרמל

    • מכינים קרמל מהסוכר, מבשלים בסיר עד לקבלת צבע עינברי
    • מחממים את השמנת ויוצקים על הקרמל תוך כדי עירבוב
    • ממשיכים לבשל עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים
    • מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה והמלח
    • מערבבים לאיחוד ומצננים מעט
    • יוצקים כפית מהקרמל לכל שקע בבראוניז ומקפיאים מספר שעות

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולדים וחמאת הקקאו
    • טובלים בעזרת מזלג את הריבועים הקפואים בשוקולד ומניחים במקרר ע"ג נייר אפייה להתייצבות
    • מזלפים פסים מהשוקולד שנשאר.

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9sugnwd
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, ממתקים וחטיפים תגיות: בראוניז, חמאת בוטנים, קרמל, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. הילה ספטמבר 30, 2020 בשעה 10:58 am הגב

      השמנת שבקרמל – הכוונה לשמנת מתוקה, כן?

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:49 pm הגב

        כן

    2. ורד פברואר 21, 2023 בשעה 9:43 pm הגב

      נראה מדהים- מה יכול להחליף את הקמח כדי שיהיה ללא גלוטן?

      • malky adler פברואר 22, 2023 בשעה 9:19 am הגב

        יש מתכון לבראוניז ללא גלוטן

        ראי כאן

        וכאן

    3. ספיר אוקטובר 2, 2024 בשעה 9:00 am הגב

      היי! האם יעבוד גם בלי חמאת הבוטנים? צריך להחליפה במשהו או אפשר פשוט להשמיטה? תודה!

      • malky adler אוקטובר 6, 2024 בשעה 6:01 am הגב

        אפשר לוותר, לשים 200 גרם חמאה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס