שוקולד תפוז או שאוהבים או שלא, אני מאד אוהבת ,כמובן שאפשר להכין את הבראוניז ללא הקרמל תפוז
18 מנות
חומרים
בראוניז
240 גרם שוקולד
250 גרם חמאה/מרגרינה
300 גרם (כוס וחצי) סוכר
4 ביצים L
225 גרם (כוס +2/3 ) קמח
גרידת תפוז
קרמל תפוז
150 מ"ל (2/3 כוס) מיץ תפוזים טרי
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 גרם ג'לטין מומס ב18 גרם מים
אופן ההכנה:
בראוניז
ממיסים בבן מרי שוקולד, חמאה, גרידת תפוז וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה
מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביתה עד להטמעתה בבלילה
מוספים קמח ומערבבים לאיחוד
מזלפים בתבנית סיליקון בצורת סברינה
אופים בחום של 160 מעלות 15 דקות
קרמל תפוז
מחממים את הסוכר בסיר עד לקבלת קרמל זהוב
מחממים את המיץ ויוצקים בזהירות על הקרמל
מערבבים היטב על אש נמוכה עד שמתקבל קרמל חלק
מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין
מצננים מעט ויוצקים לגומה של הבראוניז.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc7x9vm6