• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז שוקולד ולוטוס
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז שוקולד ולוטוס

    מנה שמכינים בצ'יק צק , בראוניז שקיבל חיזוק של ממרח לוטוס, שילוב מוצלח מאין כמוהו. היזהרו זה ממכר…

    אפשר להמיר את הלוטוס במחית נוגט או חמאת בוטנים

    30 בראוניז

    תבנית שקעים מרובעים (15 שקעים בתבנית)

    חומרים:

    150 גרם שוקולד מריר
    150 גרם חמאה /מרגרינה
    180 גרם (כוס פחות כף) סוכר
    45 גרם (4 כפות) קקאו
    60 גרם (4 כפות) קמח
    3 ביצים M
    כפית נס קפה
    צנצנת ממרח לוטוס
    4-5 עוגיות לוטוס

    אופן ההכנה

    • ממיסים את החמאה/המרגרינה, סוכר והשוקולד במיקרו או על בן מרי
    • מוסיפים קמח, קפה וקקאו ומערבבים
    • מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים
    • מזלפים לתבנית שקעים 1/3 גובה, שמים חצי כפית ממרח לוטוס ומכסים בעוד בלילת בראוניז עד 3/4 מגובה השקע
    • מפוררים עוגיות לוטוס ומפזרים מעל
    • אופים 190 מעלות 10-12 דק'

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaahnhwa
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: בראוניז, לוטוס, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    18 תגובות

    1. לבנת פברואר 16, 2020 בשעה 6:52 pm הגב

      אם אני אופה בת.שקעים קטנה יותר כמה זמן אפיה? אפשרי לאפות בתבנית גדולה כעוגה אחת?תודה

      • malky adler פברואר 17, 2020 בשעה 7:34 am הגב

        תלוי בגודל השקעים, אני אפיתי בשקעים לא גדולים. אם הם ממש קטנים תורידי מזמן האפייה ותראי שהם אפויים. אפשר גם בתבנית גדולה ואז צריך להוסיף זמן.

    2. רינת ספטמבר 29, 2020 בשעה 11:42 am הגב

      לא הבנתי כמה לוטוס משתמשים ? צנצנת או חצי כפית.. ?

      • malky adler ספטמבר 29, 2020 בשעה 3:06 pm הגב

        בכל שקע כחצי כפית. סה"כ צנצנת

    3. תהילה אוקטובר 1, 2020 בשעה 8:10 am הגב

      ואווו, מתכון מטורף!!!!!!!!!!!!!!
      הכנתי אתמול, וגמרו לי את הכול!!!!!!
      אני יכין עוד, מה לא עושים בשביל סוכות?……

      • malky adler אוקטובר 1, 2020 בשעה 2:02 pm הגב

        איה כיף שאהבו, אני גם עושה אותו די הרבה. מאד אוהבים את זה.

    4. אורלי אוקטובר 30, 2020 בשעה 2:49 pm הגב

      אם ממלאים בחמאת בוטנים מה אפשר לפזר למעלה? תודה

      • malky adler נובמבר 1, 2020 בשעה 12:20 pm הגב

        לא חייבים לפזר מלמעלה כלום. אם את רוצה בכ"ז יש בראס בוטנים מקורמלים שאפשר לפזר.

    5. עידית דצמבר 28, 2020 בשעה 3:59 am הגב

      אם אופים בתבנית גדולה, מה גודל התכנית?

      • malky adler דצמבר 28, 2020 בשעה 6:29 am הגב

        זה מתאים בערך לתבנית 15 על 20

    6. אביגיל ינואר 12, 2021 בשעה 11:50 am הגב

      בהמרה לחמאת בוטנים
      להשתמש בטבעית או מתוקה? מה יתאים יותר?

      • malky adler ינואר 12, 2021 בשעה 12:19 pm הגב

        לדעתי הבראוניז מספיק מתוק. אני מעדיפה חמאת בוטנים ללא סוכר

    7. אסתי פברואר 1, 2021 בשעה 11:43 am הגב

      המרתי את המרגרינה לשמן (85%) ואחרי האפיה המאפינס לא יוצא בשלמות מהתבנית.. כאילו לא אפוי בדפנות..

      • malky adler פברואר 1, 2021 בשעה 4:52 pm הגב

        בשום מקום במתכון לא המלצתי להמיר לשמן

    8. רבקי אפריל 11, 2021 בשעה 6:34 pm הגב

      האם העוגה נשמרת טוב בהקפאה?

      • malky adler אפריל 12, 2021 בשעה 5:35 am הגב

        כן. נשמרת מצויין בקופסה אטומה

    9. יעל אוקטובר 13, 2022 בשעה 5:56 pm הגב

      יצא טעים ממש. הילדות חממו במיקרוגל והתענגו.
      מה שכן אחרי 12 דק היה ממש לא אפוי יכול להיות שהתנור שלך חזק במיוחד? כי רק אחרי 20 דק לפחות זה יצא עם פירורים לחים

      • malky adler אוקטובר 18, 2022 בשעה 9:40 am הגב

        אפת טורבו?
        אצלי 12 דק נהיה קצת שרוף

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס