• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז שוקולד ופקאן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז שוקולד ופקאן

    שנה שעברה בפסח עשיתי מספר ניסויים להכין בראוניז פרווה לפסח, עד שהגעתי לתוצאה הרצויה ומיד כתבתי לי בצד, שאזכור לשתף איתכם את המתכון.

    הבראוניז טעימים במיוחד. והכי חשוב קלים להכנה ומצויינים בהקפאה.

    תבנית 20X30

    חומרים:

    330 גרם שוקולד
    200 גרם שמן קוקוס
    200 גרם (כוס) סוכר
    כפית נס קפה
    5 ביצים M
    45 גרם (3 כפות) קקאו
    45 גרם (3 כפות ) קמח תפוא
    כפית אבקת אפיה
    25 גרם (2 כפות) אבקת שקדים

    כ 35 חצאי פקאן

    אופן ההכנה:

    ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בבן מרי (קערה ובה השוקולד והשמן מונחת ע"ג סיר עם מים) או במיקרו.
    מוסיפים את הסוכר, הקקאו, קמח תפו"א ואבקת שקדים ומערבבים לאיחוד
    מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים היטב
    יוצקים לתבנית ומסדרים את חצאי הפקאן מעל הבלילה
    אופים בחום של 170 מעלות 25-30 דקות

    בראוניז שוקולד פקאן

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybe97842
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח תגיות: בראוניז, ללא גלוטן, פסח, פקאן, פרווה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. מיכל מאי 3, 2018 בשעה 3:24 pm הגב

      מלכי תודה על מתכון מנצח של הבריוניז אשלח תמונה
      והולכת להכין את הפרסבורגר חורגת טיפה הקבעון של הפרס שליתודה

      • malky adler מאי 4, 2018 בשעה 5:53 am הגב

        שמחה מאד לשמוע שאהבת.
        בהצלחה עם הפרסבורגר

    2. רבקה אוגוסט 11, 2018 בשעה 11:56 am הגב

      מה אפשר במקום שמן קוקוס ומה הכמות.
      תודה

      • malky adler אוגוסט 13, 2018 בשעה 1:45 pm הגב

        250 גרם חמאה

    3. נעמה אפריל 3, 2019 בשעה 8:48 pm הגב

      היי רציתי לדעת אם אפשר להמיר את האבקת שקדים בנשהו אחר
      אני מארחת את גיסי שאלרגי לשקדים

      • malky adler אפריל 4, 2019 בשעה 5:58 am הגב

        הי,האם אלרגי לכל סוגי האגוזים? אם לא תוכלי לטחון פקאנים לאבקה באותה כמות

    4. לינויה אפריל 6, 2020 בשעה 11:37 am הגב

      האם ניתן להשתמש בשמן אגוזים במקום שמן קוקוס ובאיזו כמות? מעדיפה לא להשתמש בחמאה.

      • malky adler אפריל 6, 2020 בשעה 5:36 pm הגב

        שמן אגוזים יתן מרקם של עוגת שוקולד, פחות בראוניז.

    5. הדס מרץ 7, 2021 בשעה 7:48 am הגב

      האם אפשר במקום פקאו למעלה לשים אגוזי מלך שבורים בתוך העוגה?

      • malky adler מרץ 7, 2021 בשעה 11:59 am הגב

        ברור

    6. יעל פברואר 17, 2022 בשעה 1:54 pm הגב

      אם אני מכינה מקמח רגיל במקום תפו"א זה גם סבבה? ואפשר קורנפלור במקום אבקת שקדים?

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:25 am הגב

        זה מתכון ללא גלטון ולפסח.
        יש כאן מתכון עם קמח

        תכיני בתבנית ולא בשקעים. כמובן שניתן לוותר על הלוטוס ולשים פקאן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס