שנה שעברה בפסח עשיתי מספר ניסויים להכין בראוניז פרווה לפסח, עד שהגעתי לתוצאה הרצויה ומיד כתבתי לי בצד, שאזכור לשתף איתכם את המתכון.
הבראוניז טעימים במיוחד. והכי חשוב קלים להכנה ומצויינים בהקפאה.
תבנית 20X30
חומרים:
330 גרם שוקולד
200 גרם שמן קוקוס
200 גרם (כוס) סוכר
כפית נס קפה
5 ביצים M
45 גרם (3 כפות) קקאו
45 גרם (3 כפות ) קמח תפוא
כפית אבקת אפיה
25 גרם (2 כפות) אבקת שקדים
כ 35 חצאי פקאן
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בבן מרי (קערה ובה השוקולד והשמן מונחת ע"ג סיר עם מים) או במיקרו.
מוסיפים את הסוכר, הקקאו, קמח תפו"א ואבקת שקדים ומערבבים לאיחוד
מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים היטב
יוצקים לתבנית ומסדרים את חצאי הפקאן מעל הבלילה
אופים בחום של 170 מעלות 25-30 דקות
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybe97842
מלכי תודה על מתכון מנצח של הבריוניז אשלח תמונה
והולכת להכין את הפרסבורגר חורגת טיפה הקבעון של הפרס שליתודה
שמחה מאד לשמוע שאהבת.
בהצלחה עם הפרסבורגר
מה אפשר במקום שמן קוקוס ומה הכמות.
תודה
250 גרם חמאה
היי רציתי לדעת אם אפשר להמיר את האבקת שקדים בנשהו אחר
אני מארחת את גיסי שאלרגי לשקדים
הי,האם אלרגי לכל סוגי האגוזים? אם לא תוכלי לטחון פקאנים לאבקה באותה כמות
האם ניתן להשתמש בשמן אגוזים במקום שמן קוקוס ובאיזו כמות? מעדיפה לא להשתמש בחמאה.
שמן אגוזים יתן מרקם של עוגת שוקולד, פחות בראוניז.
האם אפשר במקום פקאו למעלה לשים אגוזי מלך שבורים בתוך העוגה?
ברור
אם אני מכינה מקמח רגיל במקום תפו"א זה גם סבבה? ואפשר קורנפלור במקום אבקת שקדים?
זה מתכון ללא גלטון ולפסח.
יש כאן מתכון עם קמח
תכיני בתבנית ולא בשקעים. כמובן שניתן לוותר על הלוטוס ולשים פקאן