• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז שוקולד נוגט
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז שוקולד נוגט

    בראוניז מפנקים ועסיסיים עם מילוי פרלינה לוז וציפוי שוקולד פציח. והם אפילו פרווה

    יש גם גרסה ללא גלוטן

    לצפיה בסירטון של אופן ההכנה לחצו כאן 

    תבנית שקעים

    18 יחידות

    חומרים:

    300 גרם שוקולד
    200 גרם שמן קוקוס
    200 גרם (כוס) סוכר
    80 גרם (כף וחצי) מחית פרלינה (נוגט)
    5 ביצים M
    45 גרם (3 כפות) קקאו
    45 גרם (3 כפות ) קמח או קמח תפו"א
    כפית אבקת אפיה
    25 גרם (2 כפות) אבקת שקדים

    קרם פרלינה

    60 גרם מחית פרלינה (נוגט)

    60 גרם מחית לוז ללא סוכר (ניתן להחליף בעוד מחית פרלינה)

    ציפוי

    350 גרם שוקולד מריר

    35 גרם חמאת קקאו

     

    אופן ההכנה:

    בראוניז

    • ממיסים את השוקולד, הפרלינה, הסוכר ושמן הקוקוס בבן מרי (קערה מונחת ע"ג סיר עם מים) או במיקרו..
    • מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים היטב
    • מוסיפים הקקאו, קמח תפו"א ואבקת שקדים ומערבבים לאיחוד
    • יוצקים לתבנית אופים בחום של 190מעלות 15-20 דקות
    • מצננים ומיישרים עם סכין את החלק העליון

    קרם פרלינה

    • מערבבים את המחית ומזלפים לשקע של הבראוניז
    • מקפיאים עד שהמחית קפואה ולא נמרחת

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • טובלים את הבראוניז בשוקולד
    • מחכים שיתייצב מעט ומלפים בעזרת שקית זילוף עם חור קטן פסי שוקולד
    • שומרים במקרר בקופסה סגורה.

    הערה: אם אין לכם שמן קוקוס ניתן להחליף ב250 גרם חמאה או מרגרינה

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yy6no29o
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לימי הולדת, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: ללא גלוטן, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    23 תגובות

    1. מורן ספטמבר 2, 2019 בשעה 5:46 pm הגב

      איזה גודל תבנית מדובר?
      לא הבנתי איזה שקע בבראוניז?

      • malky adler ספטמבר 3, 2019 בשעה 11:52 am הגב

        תצפי בסירטון ויהיה לך יותר מובן

    2. מורן ספטמבר 3, 2019 בשעה 5:36 pm הגב

      יש לי אינטרנט אתרוג הסירטון חסום לי
      אם תוכלי אשמח שתשלחי לי כקובץ מצורף למייל
      תודה

      • malky adler ספטמבר 4, 2019 בשעה 8:06 am הגב

        הסירטון נמצא בערוץ יוטיוב שלי, אין לי אפשרות לשלוח במייל

        • הילה מרץ 24, 2021 בשעה 9:01 pm הגב

          היי, הכנתי ויצא לי מאוד שומני ומרקם לא חלק. לאחר האפיה הם קצת התפרקו לי ,מדוע?? מה לא עשיתי נכון ??
          עשיתי עוד כמה מתכונים שלך ויצא מעולה.

          • malky adler מרץ 25, 2021 בשעה 5:38 am הגב

            קצת קשה לענות ככה. אולי משהו בשקילה לא היה נכון. אולי לא התערבב טוב ולא היה אחיד, אולי אפיה ארוכה מדי. זה מתכון שאני עושה המון גם במשך השנה ולא רק בפסח

    3. אורח אפריל 2, 2020 בשעה 6:15 pm הגב

      היי
      האם ניתן לשמור בהקפאה ואם כן לכמה זמן?

      • malky adler אפריל 2, 2020 בשעה 8:38 pm הגב

        בהחלט, אפשר להקפיא בקופסה אטומה. גם חודש.

    4. פערי אוגוסט 15, 2020 בשעה 7:36 pm הגב

      היי, התלהבתי והכנתי ( לא היה לי תבנית שקעים כזו אז הכנתי בתבנית גדולה וחתכתי ואת הקרם פרלינה הזרקתי ב2 נקודות) יצא מטורף, שמתי על השולחן וזה נחטף, פשוט מתכון מושלם❤

    5. זהבי ספטמבר 30, 2020 בשעה 7:22 am הגב

      מלכי היקרה.
      הייתי חייבת לספר לך שהכנתי את הבראוניז והם יצאו מושלמים!
      הכנתי עוד כמה מתכונים והכל יצא מעולה מעולה.
      תודה רבה וחג שמח 🙂

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:41 am הגב

        איזה כיף. אני ממש שמחה שאתם אוהבים ונהנים מהמתכונים.

    6. תהילה ספטמבר 30, 2020 בשעה 1:11 pm הגב

      אם אין לי את המחית הזו?
      מה יכול להיות תחליף?
      אשמח לתשובה מהירה

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:50 pm הגב

        ממרח לוטוס או ממרח אחר שאת אוהבת, אבל יהיה טעם אחר.

    7. חסי אוקטובר 5, 2020 בשעה 9:00 pm הגב

      היי, שמעתי שהממתק שווההה!!

      רשום למעלה:
      80 גרם (כף וחצי) מחית פרלינה (נוגט)

      – 80 גרם או כף וחצי?
      תודה.

      • malky adler אוקטובר 6, 2020 בשעה 9:10 am הגב

        80 גרם זה כף וחצי . בגלל שזה ממרח תלוי כמה הכף שלך גדושה. אני תמיד בעד לשקול.

    8. בלהה שוק מרץ 3, 2021 בשעה 1:32 pm הגב

      ממרח פרלינה, של איזו חברה את קונה שכשרה לפסח בכשרות מהודרת?

      • malky adler מרץ 4, 2021 בשעה 6:16 am הגב

        אני קונה בסיטונאות. אפשר גם להכין לבד.

    9. שרית מרץ 24, 2022 בשעה 1:49 pm הגב

      מקסים
      אפשר גם להכין עוגת בראוניס ואחרי ששופכים את התערובת לתבנית לצקת נקודות נוגט לאפות לחתוך למלבנים רגילים ולצפות

      • malky adler מרץ 27, 2022 בשעה 2:06 pm הגב

        כן

    10. Liora מאי 4, 2022 בשעה 5:56 pm הגב

      היי מלכי,
      תודה רבה על האתר המושקע!
      רציתי לדעת אם אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן רגיל? פחות מתחברת לטעם…

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:31 am הגב

        המרקם יהיה יותר של עוגת שוקולד ופחות של בראוניז, אבל אפשרי.

    11. שרי פברואר 21, 2023 בשעה 12:02 pm הגב

      הי מלכי,
      יש תחליף לחמאת קקאו?
      תודה שרי

      • malky adler פברואר 22, 2023 בשעה 9:19 am הגב

        אפשר לשים שמן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס