• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז שוקולד קוקוס ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בראוניז שוקולד פאדג'יים במיוחד, עם ציפוי קוקוס משוייש בשוקולד.

    חול המועד פסח, זמן לניסיונות. שמחה לשתף אתכם בתוצאה שהיא גם פרווה, ללא גלוטן, ללא חשש קטניות וללא שרויה, הרבה ללא אבל יצא טעים אש.

     

    תבנית 20X20

     

    חומרים:

    בראוניז:

    220 גרם שוקולד

    130 גרם שמן

    130 גרם סוכר

    3 ביצים

    30 גרם קקאו

    30 גרם קמח תפו"א או קורנפלור

    15 גרם אבקת שקדים

    לשכבת קוקוס

    3 חלבונים

    100 גרם סוכר

    60 גרם קוקוס

    בראוניז שוקולד קוקוס

     

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד, שמן וסוכר (במיקרו או על בן מרי)
    • מוסיפים ביצים זו אחר זו תוך כדי טריפה
    • מוסיפים יבשים (קמח תפו"א, קקאו ואבקת שקדים) ומערבבים לאיחוד
    • משאירים בצד 1/2 כוס מהבלילה ואת היתר יוצקים לתבנית
    • מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב.
    • מוסיפים קוקוס ומקפלים למרנג.
    • יוצקים מעל שכבת הבראוניז.
    • שמים תלוליות של בלילת הבראוניז ששמנו בצד.
    • משיישים בעזרת שיפוד.
    • אופים בחום של 160 מעלות 30 דקות.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y5rarnao
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה תגיות: בראוניז, ללא גלוטן, פסח, פרווה, קוקוס, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    21 תגובות

    1. איריס אפריל 23, 2022 בשעה 10:58 am הגב

      העוגה נאפתה וחוסלה
      ביננו, היא טעימה קצת יותר מידי 🙂
      תשמש אותנו לאורך השנה בגלל רגישות לגלוטן, בקיצור: פשוט מופלאה!!!, תודה!

    2. שרי אפריל 27, 2022 בשעה 7:01 am הגב

      בוקר טוב בעוגת בראוניס עם קוקוס אפשר חמאה במקום שמן? תודה

      • malky adler מאי 3, 2022 בשעה 11:02 am הגב

        כן. להוסיף לכמות השמן עוד 20%

    3. יפה אפריל 29, 2022 בשעה 10:47 am הגב

      רציתי לשאול רשום 3 ביצים לתערובת של השוקולד. ועוד 3 חלבונים?
      או בתערבות של השוקולד שמים רק 3 חלמונים?
      נראה טוב אני רוצה להכין.

      • malky adler מאי 3, 2022 בשעה 10:59 am הגב

        כן. 3 ביצים שלמות + 3 חלבונים

    4. אביטל מאי 4, 2022 בשעה 9:35 am הגב

      איך בודקים אם העוגה מוכנה?

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:32 am הגב

        אפשר לנסות עם קיסם

    5. טלי מאי 15, 2022 בשעה 7:34 am הגב

      הי מלכי יקרה,
      כמה זמן מראש אפשר להכין ולהקפיא?

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:28 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה אטומה גם 3 שבועות

    6. לאה נובמבר 24, 2022 בשעה 11:22 am הגב

      הי, אפשר לשים קמח רגיל במקום?

      • malky adler נובמבר 27, 2022 בשעה 9:33 am הגב

        כן. אבל יש מתכונים אחרים באתר לבראוניז עם קמח

    7. טלי אפריל 10, 2023 בשעה 2:58 pm הגב

      תודה על המתכון אבל מאוד קשה לי שהמתכונים בכרמים ולא במדידת כוסות האם אפשרי להוסיף

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 9:03 am הגב

        אני רוצה שתצליחו ולא תזרקו חומרים ועבודה לפח.
        בעבר כתבתי בכוסות, אבל מכיוון שאני התיחסתי לכוסות מדידה וחלק מהגולשים הכינו לפי כוסות חד פעמיות (שמגיעות בכל מיני נפחים, 170 מ"ל, 200 מ"ל וכו) ובאו בטענות שלא מצליח והמתכון לא טוב, עברתי לשימוש במשקל.
        ממליצה לרכוש משקל זו לא השקעה גדולה, ואז הרבה יותר נח וקל וזה גם מצליח כשמדייקים.

    8. ללי יוני 7, 2023 בשעה 6:17 pm הגב

      הי שלום.
      אני רוצה להכין אותה עם קמח רגיל, האם באותה כמות?
      בנוסף רציתי לשאול האם אוכל לוותר על אבקת השקדים.

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:32 am הגב

        עדיף לקחת מתכון של בראוניז עם קמח רגיל. יש כמה באתר
        בראוניז שוקולד נוגט

    9. שושנה אפריל 3, 2024 בשעה 11:39 am הגב

      יש אפשרות לוותר על הקוקוס?

      • malky adler אפריל 4, 2024 בשעה 8:34 am הגב

        יש כאן מתכון לבראוניז ללא קוקוס

    10. מילי ספטמבר 19, 2024 בשעה 6:36 pm הגב

      אני רוצה את הבראוניז הזה בגלל הקוקוס. איך אפשר לשנות לקמח רגיל או שלא ירגישו בטעם ?? אשמח לתשובה מהירה.
      חשוב לומר—תודה על המתכונים.

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:18 am הגב

        אפשר לעשות בראוניז עם קמח רגיל , ראי כאן
        ולשים את שכבת הקוקוס

    11. עלמא פברואר 27, 2025 בשעה 3:01 pm הגב

      איך כדאי לשמור?
      בקופסא במקרר או בחוץ?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:04 am הגב

        בחוץ

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס