• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    גלידת שוקולד נוגט
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    גלידת שוקולד נוגט

     

    באחת מהשבתות המשפחתיות שאני ואחים שלי עושים, מלי, אחיינית שלי הכינה גלידה שקצרה מחמאות, כמובן שביקשתי את המתכון. היא הכינה עם חמאת בוטנים ואני החלפתי לנוגט. מתאים לפסח לאוכלי קטניות.

     

    10 מנות

    חומרים:

    לקראנץ

    120 גרם שוקולד מריר מומס
    150 גרם (חצי כוס) מחית נוגט או חמאת בוטנים
    260 גרם (2 כוסות) קורנפלקס מרוסק

    לגלידה:

    2 מכלים שמנת צמחית (500 גרם)
    4 ביצים
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    1/2 כפית משחת או תמצית ווניל

    אופן ההכנה:

    • מערבבים את השוקולד המומס עם ממרח הנוגט והקורנפלקס ושמים לצינון במקרר בזמן שמכינים את הגלידה
    • מקציפים ביצים וסוכר כ7-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
    • מוסיפים שמנת צמחית ווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב
    • מקפלים ידנית את תערובת שוקולד ונוגט ומקפיאים לפחות 6 שעות.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8ow34yf
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים קפואים תגיות: גלידה, נוגט, פסח קטניות, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    13 תגובות

    1. פלוני ספטמבר 6, 2018 בשעה 10:58 am הגב

      נשמע מאד טעים. רציתי לשאול אם הקרונפלקס אמור להיות מרוסק לגמרי או חתיכות קטנטנות

      • malky adler ספטמבר 6, 2018 בשעה 4:32 pm הגב

        לא מרוסק

    2. תהילה מאי 12, 2019 בשעה 12:03 pm הגב

      היי מלכי
      עשיתי השבת את הגלידה שוקולד נוגט
      קודם כל הכמויות שלך בן המשקל לבין כוסות הם שונות לגמרי
      260 גרם קורנפלקס זה לא 2 כוסות זה לפחות 3 כוסות
      ולכן אני הלכתי לפי המשקל והגלידה לא יצאה בכלל משהו הרגשתי שאני אוכלת קורנפלקס עם טעם לא גלידה
      לדעתי יש פה משהו שצריך לשנות
      חוץ מזה המתכונים שלך מוצלחים מאד
      יום טוב

      • malky adler מאי 12, 2019 בשעה 12:38 pm הגב

        תודה, אבדוק שוב את המשקל, ייתכן שצריך 2 כוסות בלבד

        • חנה שוראקס אוקטובר 3, 2021 בשעה 3:46 am הגב

          המתכון מראה מאוד טעים האם אפשר להוריד את הביצים?

          • malky adler אוקטובר 3, 2021 בשעה 6:56 am הגב

            בלי ביצים זה רק שמנת צמחית, אז פחות.

    3. רותי נובמבר 14, 2019 בשעה 7:25 pm הגב

      שלום מלכי. האם ביצים שלמות להקציף או רק חלבונים?
      תודה רבה

      • malky adler נובמבר 17, 2019 בשעה 7:06 am הגב

        שלמות. אם היה צורך להפריד זה היה מצוין במתכון

    4. מרים ספטמבר 19, 2021 בשעה 7:35 pm הגב

      יצא יאמי,
      תודה רבה

    5. טובה פברואר 2, 2024 בשעה 10:40 am הגב

      היי מלכי, בתמונה הגלידה חומה, ובמציאות יצאה לי לבן, זה אילוסטרציה?

      • malky adler פברואר 3, 2024 בשעה 6:09 pm הגב

        ממש לא אילוסטרציה, יש 1 גרם שוקולד מומס, איך יצא לך להן?

    6. רחל פברואר 19, 2024 בשעה 2:24 pm הגב

      היי מלכי,
      נראה מתכון מעולה אני רוצה ממש לנסות,
      אבל לאיזה כמות התכוונת בשמנת צמחית?
      אפשר להשתמש רק במכל אחד של 250 מ"ל? אם כן, מה היחס בשאר המוצרים?
      תודה רבה!

      • malky adler פברואר 20, 2024 בשעה 11:33 am הגב

        אפשר לעשות חצי כמות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס