• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    גלילי מרציפן במילוי שוקולד נוגט

    פטיפור מיוחד. ביס קטן של עונג. מרציפן תוצרת בית עם מילוי שוקולד נוגט. הפטיפור מתאים גם לבר מתוקים, וגם כממתק ליד כוס קפה.

    גליל מרציפן במילוי שוקולד נוגט

    10 יח'

    חומרים:

    לצינורות שוקולד נוגט

    150 גר' שוקולד מריר
    100 גר' מחית נוגט

    מרציפן

    250 גר' שקדים קלופים
    200 גר' אבקת סוכר
    1/8 כוס מים
    כפית מיץ לימון

    50 גר' שוקולד

    אופן ההכנה:

    צינורות שוקולד נוגט

    • ממיסים על בן מרי או במיקרוגל את השוקולד
    • מוסיפים את המחית נוגט ומערבבים לאיחוד
    • מצננים את התערובת על מנת שנוכל לזלף אותה
    • מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר 14 מ"מ
    • מזלפים צינורות ע"ג נייר אפיה ומקפיאים

    מרציפן

    • שמים את השקדים בקערה ויוצקים עליהם מים רותחים.
    • ממתינים כ15 דקות. ומקלפים את הקליפה החומה של השקדים.
    • אם הקליפה לא משתחררת בקלות חוזרים על פעולת ההשריה במים הרותחים.
    • מייבשים את השקדים היטב.  (ניתן לקנות שקדים מולבנים ולוותר על השלב הנ"ל)
    • טוחנים את השקדים במעבד מזון עד לקבלת אבקה דקיקה
    • מוסיפים את אבקת הסוכר
    • מוסיפים את המים והלימון בהדרגה וממשיכים לעבד עד שנוצר בצק מרציפן חלק.
    • מידי פעם עוצרים את פעולות מעבד המזון ומסירים מהדפנות את העיסה.
    • מרדדים את המרציפן לעלה בעובי 1/2 ס"מ. מניחים את גליל השוקולד ועוטפים אותו עם המרציפן.
    • חותכים את הגליל לקטעים של 5 ס"מ
    • ממיסים את השוקולד ושמים בשקית. מנקבים חור קטן ומזלפים מעל הגלילים.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y994hzge
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, מרציפן, נוגט, פסח, שוקולד מריר, שקדים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. דיאנה אפריל 21, 2018 בשעה 4:35 am הגב

      בנוגע לגלילי המרציפן- כמה זמן מראש ניתן להכינם וכיצד ניתן לאחסן אותם בהכנה של יומיים מראש, לדוגמא?

      • malky adler אפריל 21, 2018 בשעה 5:43 pm הגב

        אפשר להכין כשבועיים – שלושה מראש ולשמור בקופסה אטומה במקרר.
        בהצלחה

    2. רחלי פברואר 7, 2019 בשעה 5:30 pm הגב

      היי יצא מעולה!
      שמים בקירור?

      • malky adler פברואר 9, 2019 בשעה 5:42 pm הגב

        שמחה לשמוע, עדיף במקרר

    3. זי'זל בן יאיש אפריל 28, 2019 בשעה 10:02 am הגב

      היי מלכי ניתן להכין עם מרציפן קנוי?תודה

      • malky adler אפריל 28, 2019 בשעה 10:54 am הגב

        בטח

    4. חנננה מאי 20, 2024 בשעה 3:17 pm הגב

      אני רואה שזה מידי נוזלי , איך הצינורות אמורים לצאת מספיק עגולים ויציבים?

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס