• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    חטיף פצפוצי אורז
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    חטיף פצפוצי אורז

    חטיף קל להכנה, 4 מרכיבים בלבד ויש לכם פינוק במקרר.

    הוא אפילו פרווה וטבעוני. מי צריך יותר?

    כ25-30 יחידות

    לחטיף:

    60 גרם שוקולד מריר

    30 גרם שמן קוקוס

    250 גרם מחית פרלינה (נוגט)

    125 גרם פיצפוצי אורז

    ציפוי:

    250 גרם שוקולד מריר

    20 גרם חמאת קקאו או שמן

     

    חטיף פצפוצי אורז

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד ושמן קוקוס
    • מוסיפים מחית נוגט ומערבבים
    • מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים
    • אם רוצים חטיף עגול שמים בתבנית שקעים או ברינגים בגובה 1.5 ס"מ
    • אם רוצים מלבנים יוצקים לתבנית ומשטחים לגובה של 1.5 ס"מ
    • מקפיאים לפחות חצי שעה ומחלצים מהרינגים. אם שיטחתם בתבנית חותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 6 ס"מ.
    • ממיסים את חומרי הציפוי וטובלים בעזרת קיסם
    • אפשר לטבול את הממתק במלואו ואפשר לטבול רק תחתית ודפנות.
    הערות:
    • אפשר להמיר שמן קוקוס בחמאה או מרגרינה (לא בשמן צמחי)
    • יש לשמור את הממתק במקרר או במקפיא.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yxjg8ckd
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים מהירים, קינוחי פרווה תגיות: נוגט, פרווה, פתפוצי אורז, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. רחל נובמבר 19, 2020 בשעה 11:31 am הגב

      נשמע מקסים
      אפשר תחליף לשמן קוקוס?

      • malky adler נובמבר 19, 2020 בשעה 1:17 pm הגב

        כמו שכתוב בהערות בסוף המתכון.

    2. חני הירש נובמבר 19, 2020 בשעה 12:15 pm הגב

      ניתן להמיר את הקרם פרחי ה באבקת נוגט ואם כן מה היחס?

      • malky adler נובמבר 19, 2020 בשעה 1:16 pm הגב

        אפשר להפוך אבקת נוגוט למחית. על כל 100 גרם אבקת נוגט שמים 20 גרם שמן (עדיף שמן אגוזים)

    3. רבקי נובמבר 19, 2020 בשעה 1:14 pm הגב

      במקרה של רגישות לאגוזים האם מתאים להמיר את הנוגט בחמאת בוטנים או דבש
      או שיש לך רעיון אחר
      תודה
      נ.ב.
      אני נהנית מאד מן המתכונים וההסברים

      • malky adler נובמבר 19, 2020 בשעה 1:17 pm הגב

        אפשר חמאת בוטנים

    4. מיכל יולי 21, 2022 בשעה 4:12 pm הגב

      מלכי יקרה, האם אפשר להחליף את פצפוצי האורז בקורנפלקס?

      • malky adler יולי 24, 2022 בשעה 9:56 am הגב

        אפשר לנסות אבל נפח של פיצפוצי אורז שטנה, אז יכול להיות שיהיה פחות מוצלח

    5. ריקה דצמבר 23, 2023 בשעה 11:01 pm הגב

      היי, למה צריך חמאת קקאו

      • malky adler דצמבר 25, 2023 בשעה 11:34 am הגב

        שהציפוי יצא יותר דק

    6. מילי אוקטובר 5, 2024 בשעה 7:27 pm הגב

      קל להכנה וטעים.יצא מושלם. שנה טובה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס