18 יחידות
חומרים:
כוס שיבולת שועל (לא אינסטנט)
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/4 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס שמן
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כוס סירופ מייפל טהור/סילאן
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס חמוציות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 170 מעלות.
- מרפדים תבנית של 28X20 בנייר אפייה.
- מפזרים על תבנית נוספת עם נייר אפיה את שבולת השועל, הגרעינים והאגוזים ואופים כ10 דקות, יש לערבב כל 2-3 דקות כדי שלא ישרפו. לצנן את התערובת לחלוטין.
- בקערה קטנה מערבבים קמח, אבקת אפיה, קינמון אגוז מוסקט ומלח.
- בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר וסירופ מייפל לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים ביצה ואת תערובת הקמח. מערבבים ומוסיפים את תערובת שבולת השועל והחמוציות.
- שופכים לתבנית האפייה דוחסים היטב ואופים 30-25 דקות
- מצננים לחלוטין.
- מוציאים עם נייר האפייה לקרש חיתוך וחותכים למלבנים של 10X3 ס"מ
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y79vky9a
הי מלכי, מה אפשר לשים במקום חמוציות?
תודה שרי
צימוקים