• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    חיתוכיות לימון ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    חיתוכיות לימון ללא גלוטן

    חיתוכיות לימון ותותים ללא גלוטן, עוגה מרעננת ושונה מעוגות פסח שאתם מכירים. אצלי לא האמינו שהעוגה כשרה לפסח. גם צוות הצילום וגם בני הבית אהבו מאד את העוגה.

    תבנית מלבנית 24X30

    חומרים:

    לבצק

    280 גר' (2 כוסות) קמח תפו"א
    3/4 כוס שמן
    150 גר' (3/4 כוס) סוכר
    65 גר' (3/4 כוס) שקדים טחונים לאבקה
    1 ביצה

    למלית

    500 מ"ל (2 כוסות) מיץ לימון סחוט טרי
    גרידה מקליפות של 2 לימונים
    150 גר' (כוס) תותים מרוסקים (אפשר גם קפואים)
    400 גר' (2 כוסות) סוכר
    8 ביצים
    70 גר' (½ כוס) קמח תפו"א
    כפית אבקת אפיה
    קורט מלח

    אופן ההכנה:

    בצק

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • מערבבים את כל חומרי הבצק
    • שוטחים על תבנית משומנת ואופים כרבע שעה

    מלית

    • מערבבים במעבד מזון לימון, תותים, סוכר וביצים.
    • מוסיפים את החומרים היבשים ומעבדים לתערובת אחידה.
    • יוצקים על הבצק החם בעדינות.
    • אופים עוד כ25 דק' .
    • מצננים לגמרי במקרר לפני החיתוך
    • מאבקים באבקת סוכר
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yab2jqzy
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח תגיות: לימון, ללא גלוטן, פסח, פרווה, תותים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. נורית קורין מרץ 18, 2018 בשעה 9:54 pm הגב

      אתר נפלא ממש כף "לטייל" בו
      האם בבצק הזה אפשר להכין קילתיות עם שוליים גבוהים?

      • malky adler מרץ 19, 2018 בשעה 5:46 am הגב

        הי נורית,
        שמחה שאהבת את האתר. הבצק הזה לא מתאים לטארט.
        אם את רוצה טארט לפסח, נסי את טארט השוקולד, ובקרוב אנסה להכין טארט עם שולים ואעלה מתכון מסודר

    2. זהבית מרץ 19, 2018 בשעה 8:44 pm הגב

      הח מךכי.האם יש תחךיף לתותים בהכשר העדה החרדית/הרב לנדאו?פרי אחר לטחון בבית או קמח תפוא/שקדים טחונים או כל רעיון אחר?

      • malky adler מרץ 20, 2018 בשעה 1:23 pm הגב

        לדעתי יש תותים קפואים של בודק ואת יכולה לטחון. את יכולה להחליף באוכמניות קפואות ולטחון אותם

    3. אס אפריל 14, 2020 בשעה 2:42 pm הגב

      מה המרקם שאמור לצאת בשכבת התותים??
      נוזלית או קשה?

      • malky adler אפריל 17, 2020 בשעה 5:42 am הגב

        אמור לצאת רך אך יציב. לא נוזלי. נוזלי לא ניתן לחתוך וכמו שרואים בתמונה זה ניתן לחיתוך

    4. אס אפריל 20, 2020 בשעה 9:30 pm הגב

      הכנתי לפסח! מיוחדת וטעימה מאוד! אני מאמצת אותה לכל השנה!

      • malky adler אפריל 21, 2020 בשעה 8:46 am הגב

        איזה יופי, שמחה שאהבת. תודה

    5. דנה מרץ 23, 2021 בשעה 7:44 pm הגב

      היי, תודה רבה על מתכון מהממם,במה אפשר להחליף את קמח תפו"א?

      • malky adler מרץ 23, 2021 בשעה 7:53 pm הגב

        קורנפלור

    6. מיכל מרץ 24, 2021 בשעה 4:16 am הגב

      מה אפשר להחליף במקום שקדים טחונים?

      • malky adler מרץ 24, 2021 בשעה 4:46 am הגב

        אגוזים טחונים דק

    7. בת ציון אפריל 1, 2021 בשעה 11:52 am הגב

      המילוי מתייצב באפיה. נכון? כי כרגע , לפני נוא לגמרי נוזלי…

      • malky adler אפריל 1, 2021 בשעה 12:03 pm הגב

        בטח. הביצים מתקרשות

    8. בת ציון אפריל 1, 2021 בשעה 2:36 pm הגב

      באסה.
      כל הנוזלים ירדו למטה באפיה..
      זה נראה עוגה רגילה ולמטה שכבה רטובה לא אפויה.
      מה הייתי צריכה לעשות אחרת? צריך לעשות שוליים בתחתית שזה לא ירד מסביב לתחתית ללמטה?

      • malky adler אפריל 1, 2021 בשעה 3:00 pm הגב

        הבצק נאפה כרבע שעה לבד ואז יוצקים בזהירות את המלית היא לא אמורה להספג. הבצק על כל התבנית אז לא אמור להיות מקום שהמלית יורדת לשוליים

        • בת ציון אפריל 1, 2021 בשעה 5:15 pm הגב

          כך בדיוק עשיתי. מוזר שזה נזל מהצדדים.
          תודה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס