• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    חיתוכיות פקאן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    חיתוכיות פקאן

    חיפשתי דרך להכין פאי פקאן בפסח, ללא קטניות וללא שרויה. מכיוון שזה קצת מאתגר להכין קלתיות בצק פריך, ניסיתי להכין כחיתוכיות. זה כל כך פשוט, אין צורך במיקסר, רק מערבבים.יצא מאד טעים. התוצאה יותר רכה מאשר בצק טארט אבל מכיוון שיצא מאד טעים החלטתי לשתף, ספרו אם אהבתם.

     

    תבנית 20X30

     

    חומרים:

    לבצק

    200 גרם קמח תפו"א

    100 גרם שמן

    100 גרם סוכר

    1 ביצה

    למילוי

    2 ביצים

    100 גרם סוכר דמררה

    200 גרם סילאן טבעי

    120 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

    קורט מלח

    לקישוט

    חצאי פקאן

    אבקת סוכר

     

     

    אופן ההכנה:

    בצק

    • מערבבים את כל חומרי הבצק ושוטחים בתבנית.
    • אופים בחום של 170 מעלות, טורבו כ15 דקות

    מילוי

    • מערבבים ביצים, סוכר, סילאן, פקאנים קצוצים ומלח ויוצקים על הבצק
    • מסדרים את חצאי הפקאן מעל המלית
    • אופים כ30 דקות
    • מצננים, חותכים לריבועים ומאבקים באבקת סוכר
    • שומרים בקופסה אטומה

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/25p4a8uw
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, ללא מיקסר, פקאן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    20 תגובות

    1. שירה אפריל 10, 2023 בשעה 9:03 am הגב

      הי. מועדים לשמחה.
      תודה רבה על המתכון. אפשר להפוך לנו את המשקל לכוסות ?

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 9:04 am הגב

        אני רוצה שתצליחו ולא תזרקו חומרים ועבודה לפח.
        בעבר כתבתי בכוסות, אבל מכיוון שאני התיחסתי לכוסות מדידה וחלק מהגולשים הכינו לפי כוסות חד פעמיות (שמגיעות בכל מיני נפחים, 170 מ"ל, 200 מ"ל וכו) ובאו בטענות שלא מצליח והמתכון לא טוב, עברתי לשימוש במשקל.
        ממליצה לרכוש משקל זו לא השקעה גדולה, ואז הרבה יותר נח וקל וזה גם מצליח כשמדייקים.

    2. מירה אפריל 10, 2023 בשעה 3:36 pm הגב

      הי,
      האם קמח שקדים יכול להחליף את קמח תפו"א?
      תודה

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 9:01 am הגב

        לא

    3. תמי אפריל 13, 2023 בשעה 5:17 am הגב

      מלכי שלום,
      המתכון מעולה והכנתי אותו בחג.
      אשמח לדעת האם בימים רגילים הוא נשאר כפי שהוא- זאת אומרת, האם ניתן להחליף את קמח תפ"א בקמח אחר? את השמן במחמאה/חמאה?
      תודה רבה, תמי

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 8:59 am הגב

        בשאר השנה הייתי מכינה בצק פריך

        • רבקה אפריל 9, 2025 בשעה 12:44 pm הגב

          אני מכינה אותו כל השנה עם קמח רגיל. אחת העוגות האהובות ביותר אצלנו

    4. מלכי. ב אפריל 9, 2024 בשעה 11:19 pm הגב

      היי מלכי !
      תודה על המתכונים המשובחים!
      אפשרי להחליף במילוי במקום סוכר דמררה לסוכר לבן?

      • malky adler אפריל 10, 2024 בשעה 9:04 am הגב

        כן

    5. אפרת אפריל 17, 2024 בשעה 6:22 am הגב

      בס"ד,
      יצא מעולה במיוחד! תודה!

      • malky adler אפריל 17, 2024 בשעה 7:26 am הגב

        ממש שמחה שאהבתם

    6. הודיה אפריל 26, 2024 בשעה 1:22 am הגב

      בגלל שזה פסח והמשקל שלי חמץ , האם בכל זאת אפשר לכתוב את הכמויות בכוסות מדידה? פשוט אין משקל בפסח הזה.

      • malky adler אפריל 26, 2024 בשעה 5:23 am הגב

        אפשר להמיר לנפחים של כוסות מדידה כאן

    7. אוסי אפריל 26, 2024 בשעה 4:59 pm הגב

      גם האפיה של ה30 ד היא בטורבו כי זה מה שעשיתי ואצלי זה נשרף

      • malky adler אפריל 28, 2024 בשעה 7:28 am הגב

        אולי התנור שלך מאד חזק, תורידי טמפרטורה

    8. אורה אפריל 9, 2025 בשעה 1:26 pm הגב

      החיתוכיות פקאן יצאו מעולה, ממש טעים הפחתתי מעט סוכר כ 20 ג' כי אנחנו לא אוהבים מתוק

      • malky adler אפריל 10, 2025 בשעה 5:25 am הגב

        איזה כיף שאהבת
        תודה

    9. tamar אפריל 14, 2025 בשעה 11:51 am הגב

      מתכון מיוחד ממש!
      א"א להרגיש שהחיתוכיות הן פיסחיות!
      קל, ברור,וסופר מוצלח!
      תודה מלכי!

    10. שמחה אפריל 16, 2025 בשעה 1:34 pm הגב

      אין לי מספיק סילאן מה אפשר לשים במקום? יש לי 140 גר בערך

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:40 am הגב

        מייפל

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס