• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    חיתוכיות ריבה ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    חיתוכיות ריבה ללא גלוטן

    חיתוכיות ריבה הן אחת העוגות האהובות עלי, קינוח קליל ומהיר הכנה. והפעם בגרסת הפסח שלו. קינוח ללא גלוטן לכל השנה והוא אפילו פרווה ללא תחליפים.

     תבנית 30X20

    חומרים:

    בצק

    280 גרם (2 כסות) קמח תפוחי אדמה

    190 גרם שמן קוקוס או 150 גרם (3/4 כוס) שמן

    150 גרם (3/4 כוס) סוכר

    65 גרם (3/4 כוס) אבקת שקדים

    1 ביצה

    מילוי

    350 גרם קונפיטורת תות איכותית

    אופן ההכנה:

    • מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה.
    • שוטחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק
    • אופים בחום של 160 מעלות (טורבו) 10 דקות
    • מוציאים מהתנור ומורחים בזהירות את הריבה
    • מפוררים על פומפיה את שארית הבצק
    • אופים עוד כ-25 דקות להזהבה.
    • מצננים וחותכים לקוביות

    אז אל תשכחו לעדכן כשאתם מכינים את העוגה, שתפו אותי בתוצרים, בפייסבוק או באינסטגרם. מרגש אותי לראות את העוגות שלי מככבות אצלכם על השולחן.

    קישור מקוצר: Generating...
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח, מתכונים מהירים, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פסח, פרווה, ריבה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    18 תגובות

    1. אליאס אפריל 1, 2021 בשעה 5:33 pm הגב

      העוגיות הכי מושלמות מוצלחות וטעימות מרוב המתכונים של פסח
      מומלץ ביותר!!!!❤️❤️

      • מיכל אפריל 26, 2024 בשעה 2:17 pm הגב

        מה אפשר במקום קמח שקדים?

        • malky adler אפריל 28, 2024 בשעה 7:28 am הגב

          אגוזים טחונים דק

    2. עירית מאי 18, 2021 בשעה 10:25 am הגב

      מתכון מעולה!
      תודה

    3. אס יוני 1, 2021 בשעה 7:07 am הגב

      אפשר להכין אתזה מקמח רגיל ולא קמח תפו״א?

      • malky adler יוני 1, 2021 בשעה 7:10 am הגב

        יש כאן מתכון עם קמח רגיל

    4. חנה אפריל 16, 2022 בשעה 6:09 pm הגב

      ילך גם עם קונפיטורות שזיפים?

      • malky adler אפריל 18, 2022 בשעה 7:56 am הגב

        כן

    5. רות אפריל 19, 2022 בשעה 7:29 pm הגב

      הכנתי ויצא מושלם , תודה רבה 🙂

      • malky adler אפריל 20, 2022 בשעה 5:22 am הגב

        איזה כיף לשמוע. תודה רבה

    6. תמר אפריל 21, 2022 בשעה 8:39 am הגב

      יצא טיפה דביק. זה בסדר?

      • malky adler אפריל 24, 2022 בשעה 7:20 am הגב

        אולי אפיה של עוד 5 דקות

    7. יפית מרץ 24, 2023 בשעה 12:10 pm הגב

      הי
      האם אפשר עם מלית פרג?

      • malky adler מרץ 27, 2023 בשעה 12:35 pm הגב

        לא ניסיתי

    8. מוריה אפריל 4, 2023 בשעה 7:23 pm הגב

      יש תחליף כלשהו לביצה בבצק?
      מאותגרת עם ילד שלא אוכל גלוטן וביצים🤦🏻‍♀️

      • malky adler אפריל 5, 2023 בשעה 7:22 am הגב

        לא ניסיתי, צריך לנסות תחליפים טבעוניים, כמו חצי בננה.

    9. רחל אפריל 17, 2024 בשעה 8:14 pm הגב

      יש אפשרות לשים במקום הקונפיטורה חתיכות תפוחים ולהפוך אותו למין קראמבל (רק עם בסיס)?
      אם כן איך את ממליצה להכין את התפוחים לפני האפיה?

      • malky adler אפריל 18, 2024 בשעה 5:24 am הגב

        בהחלט אפשרי
        הייתי מקפיצה תפוחים עם מעט חמאה או שמן קוקוס סוכר וקינמון

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס