חיתוכיות ריבה הן אחת העוגות האהובות עלי, קינוח קליל ומהיר הכנה. והפעם בגרסת הפסח שלו. קינוח ללא גלוטן לכל השנה והוא אפילו פרווה ללא תחליפים.
תבנית 30X20
חומרים:
בצק
280 גרם (2 כסות) קמח תפוחי אדמה
190 גרם שמן קוקוס או 150 גרם (3/4 כוס) שמן
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
65 גרם (3/4 כוס) אבקת שקדים
1 ביצה
מילוי
350 גרם קונפיטורת תות איכותית
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה.
- שוטחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק
- אופים בחום של 160 מעלות (טורבו) 10 דקות
- מוציאים מהתנור ומורחים בזהירות את הריבה
- מפוררים על פומפיה את שארית הבצק
- אופים עוד כ-25 דקות להזהבה.
- מצננים וחותכים לקוביות
אז אל תשכחו לעדכן כשאתם מכינים את העוגה, שתפו אותי בתוצרים, בפייסבוק או באינסטגרם. מרגש אותי לראות את העוגות שלי מככבות אצלכם על השולחן.
קישור מקוצר: Generating...
העוגיות הכי מושלמות מוצלחות וטעימות מרוב המתכונים של פסח
מומלץ ביותר!!!!❤️❤️
מה אפשר במקום קמח שקדים?
אגוזים טחונים דק
מתכון מעולה!
תודה
אפשר להכין אתזה מקמח רגיל ולא קמח תפו״א?
יש כאן מתכון עם קמח רגיל
ילך גם עם קונפיטורות שזיפים?
כן
הכנתי ויצא מושלם , תודה רבה 🙂
איזה כיף לשמוע. תודה רבה
יצא טיפה דביק. זה בסדר?
אולי אפיה של עוד 5 דקות
הי
האם אפשר עם מלית פרג?
לא ניסיתי
יש תחליף כלשהו לביצה בבצק?
מאותגרת עם ילד שלא אוכל גלוטן וביצים🤦🏻♀️
לא ניסיתי, צריך לנסות תחליפים טבעוניים, כמו חצי בננה.
יש אפשרות לשים במקום הקונפיטורה חתיכות תפוחים ולהפוך אותו למין קראמבל (רק עם בסיס)?
אם כן איך את ממליצה להכין את התפוחים לפני האפיה?
בהחלט אפשרי
הייתי מקפיצה תפוחים עם מעט חמאה או שמן קוקוס סוכר וקינמון