• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארטלט פיצוחים אישי

    15 תבניות טארט אישיות קוטר 8 ס"מטארטלט פיצוחים

    חומרים:

    לבסיס (קלתית)

    300 גר' קמח (2 כוסות + כף)
    1/2 כוס סוכר
    200 גר' חמאה / מרגרינה
    ביצה
    כף מים קרים
    תמצית וניל

    למילוי

    1+1/2 כוסות סוכר
    3/4 כוס שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    3 כוסות תערובת אגוזים (לוז, מלך, פקאן, שקדים וקשיו)

    אופן ההכנה:

    הכנת הקלתית:

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה, הוניל והמים ומעבדים לתערובת פירורית
      מוסיפים ביצה, וניל ומים ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • אוספים את הבצק לבצק
    • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3-4 מ"מ ומקררים כשעתיים
    • מרפדים תבנית פאי מהדקים לדפנות ומסירים עודפי בצק מהשוליים.
      מכניסים להקפאה לשעה לפחות
    • מכסים את הקלתית בנייר אפיה ושופכים קטניות כמשקולת אופים כ10 דקות (פעולה זו נקראת אפייה עיוורת) מסירים את המשקולת ונייר האפייה ואופים עוד 3 דקות, מצננים את הקלתית.

    הכנת המלית

    • שמים את הסוכר בסיר ע"ג האש וממיסים לקרמל, עד לקבלת צבע ענברי.
    • במקביל מחממים את השמנת.
    • כשהסוכר מקבל צבע ענברי מוסיפים את השמנת החמה (זהירות התערובת מבעבעת), מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות עד שמתקבלת תערובת טופי חלקה.
    • מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים עד שהם מצופים בטופי.
    • יוצקים לקלתית ואופים 15 דקות.
    • אם מכינים בתבנית גדולה יש להאריך את זמן האפייה בכ10 דקות
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycsu2wye
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחים אישיים תגיות: אגוזים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    28 תגובות

    1. תהילה אפריל 25, 2018 בשעה 6:53 am הגב

      היי מלכי,
      במידה ועושים טארט אחד גדול לאיזה גודל של תבנית (עגולה או ריבוע / מלבן) הכמות מספיקה?
      תודה!

      • malky adler אפריל 25, 2018 בשעה 2:11 pm הגב

        קוטר 24

    2. צופיה ספטמבר 2, 2018 בשעה 4:47 pm הגב

      היי
      כמה זמן אפשר לשמור ואיך?(קירור , מקפיא או קופסא אטומה בחוץ)

      • malky adler ספטמבר 3, 2018 בשעה 11:40 am הגב

        שבוע ימים בקופסה אטומה, אפשר גם להקפיא ליותר זמן

    3. צופיה ספטמבר 2, 2018 בשעה 7:27 pm הגב

      להוציא את הטארטלאים מהתבנית\הרינג לפני ששמים בתוכו את הפיצוחים?

      • malky adler ספטמבר 3, 2018 בשעה 11:41 am הגב

        כן

    4. מירי ספטמבר 17, 2018 בשעה 5:10 pm הגב

      היי את הפיצוחים יש לקלות לפני הציפוי??

      • malky adler ספטמבר 19, 2018 בשעה 10:00 pm הגב

        לא חובה

    5. אורטל ספטמבר 17, 2019 בשעה 9:44 am הגב

      היי מלכיי, עשיתי את מילוי הטארלט (על טרארלטים מוכנים מפאת קוצר הזמן) לאירוסין של אחותי, אני חייבת לציין שזה פשוט נחטף כלא היה!!! מתכוןן מושלםםם!!!
      תודה רבה!

      • malky adler ספטמבר 18, 2019 בשעה 6:24 am הגב

        כיף לשמוע. תודה ומזל טוב!!

    6. עדה אוקטובר 9, 2019 בשעה 7:52 pm הגב

      הי מלכי,אפשר להכין עם טארטלטים קנויים מוכנים? אין בעיה לאפות אותם שוב עם המילוי?

      • malky adler אוקטובר 10, 2019 בשעה 5:56 am הגב

        אין בעיה

    7. מלכי ל פברואר 3, 2020 בשעה 3:43 pm הגב

      היי מלכי אשמח לקבל מתכון לטארטלים במילוי שוקולד ופיצוחים עם יש לך

      • malky adler פברואר 4, 2020 בשעה 6:19 am הגב

        כן. טארט שוקולד ופיצוחים. כנסי לקישור

    8. מיטל מרץ 6, 2020 בשעה 1:01 pm הגב

      היי האם חייב לאפות שוב בסוף? למה?? אפשר להכין בלי לאפות בפעם שניה?

      • malky adler מרץ 6, 2020 בשעה 1:05 pm הגב

        אני לא אופה את הקלתית עד הסוף, מעדיפ]ה אפייה נוספת ואז הטופי והפיצוחים יושבים טוב בתוך הקלתית

    9. חיה ספטמבר 24, 2020 בשעה 1:25 pm הגב

      הי אני מעוניינת לעשות פרוונ ואני לא נוהגת להתמש במרגרינה, יש אפשרות להמיר בשמן?
      או במשהו אחר?

      • malky adler ספטמבר 25, 2020 בשעה 5:55 am הגב

        קלתיות בצק פריך לא ממש יעבדו עם שמן

    10. שרה אוקטובר 6, 2020 בשעה 9:43 am הגב

      הי מלכי
      כמה טארטים בגודל 8 יוצא בסך הכל?

      • malky adler אוקטובר 7, 2020 בשעה 9:04 am הגב

        כתוב 15

    11. חני יולי 15, 2022 בשעה 11:00 am הגב

      יש מתכון פרווה ? מה התחליף לשמנת מתוקה ?

      • malky adler יולי 18, 2022 בשעה 9:08 am הגב

        אפשר לעשות את הטופי עם קרם קוקוס

    12. ענת אוגוסט 16, 2022 בשעה 7:51 pm הגב

      היי
      אפשר לשים ריץ' במקום שמנת?

      • malky adler אוגוסט 22, 2022 בשעה 10:15 am הגב

        שמנת מתוקה

    13. סיון ינואר 9, 2023 בשעה 10:57 am הגב

      היי לא הבנתי… אם אני רוצה פרווה האם אפשר ריץ?

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:41 pm הגב

        כן

    14. Rachel אוקטובר 31, 2024 בשעה 7:24 pm הגב

      היי
      בשביל טארטלטים קטנים שמים פקאנים / בוטני / קשיו שלמים או מרוסקים?

      • malky adler נובמבר 3, 2024 בשעה 9:09 am הגב

        אי שאת אוהבת

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס