• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט באקלאווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט באקלאווה

    מתכון לטארט בטעמי בקלואווה, מלית אגוזים עשירה ומתובלת ומעל שערות קדאיף.

    המתכון של חברתי מרילין איילון המוכשרת מהבלוג המוצלח Ma Blogeria

     

     

    תבנית פאי בקוטר 26 או 6 תבניות אישיות

    חומרים:

    לבצק

    300 גרם (2 כוסות +כף) קמח
    100 גרם(1/2 כוס) סוכר
    קורט מלח
    קליפה מלימון שלם מגוררת
    200 גרם חמאה (או מרגרינה) קרה חתוכה לקוביות
    1 חלמון של ביצה גדולה

    למלית

    200 גרם (2 כוסות) אגוזים טחונים גס (מלך, פקאן, בוטנים, שקדים או תערובת מהם)
    1/2 כוס סוכר
    שקית סוכר וניל
    קליפה מ- 2 לימונים שלמים מגוררת
    1/2 כפית קינמון טחון
    1/2 כפית ציפורן טחון
    1/2 כפית הל טחון
    1 חלמון ביצה

    לקדאיף

    150 גרם שערות קדאיף מופשרות (כ- חצי קופסה)
    שקית סוכר וניל
    50 גרם חמאה (או מרגרינה) מומסת

    לסירופ

    חצי כוס מים
    חצי כוס סוכר
    2 טיפות תמצית מי ורדים

    אופן ההכנה:

    בצק:

    • מכניסים את הקמח, הסוכר, המלח וגרידת הלימון למעבד מזון ומערבבים, מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים, מוסיפים את החלמון ומעבדים רק עד שהתערובת מתגבשת לבצק.
    • על משטח מעט מקומח מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ, מעבירים אותו לתבנית פאי מתפרקת, מהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות, ומקפיאים ל- רבע שעה.

    מלית:

    • מערבבים את כל מצרכי המלית, מהדקים על הבצק הקפוא .
    • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 20 דקות או עד שהמלית מזהיבה מעט. מוציאים את הפאי ומשאירים את התנור דלוק.

    קדאיף:

    • מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת ומסדרים בשכבה אחידה על תבנית שטוחה בינונית מרופדת נייר אפיה.
    • מפזרים מעל את סוכר הוניל
    • אופים כ- 5-6 דקות או עד שהן מזהיבות ומסדרים אותם על הפאי בצורה נאה.

    סירופ:

    • שמים בסיר קטן את המים עם הסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, ומכבים.
    • מוסיפים את מי הורדים, מערבבים ומטפטפים בעזרת כפית על הפאי, מעל הקדאיף.
    • אם רוצים, מקשטים בעלי נענע סביב סביב. או בפיסטוקים.

     

    צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycorfxw9
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה תגיות: באקלווה, טארט, פיסטוק, קדאיף
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    2 תגובות

    1. סימה מאי 25, 2020 בשעה 2:08 pm הגב

      האם אפשר להשתמש בטרטלטים מוכנים?

      • malky adler מאי 25, 2020 בשעה 3:09 pm הגב

        כן, צאין שום בעיה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס