טראט גבינה קל להכנה , בלי שימוש במיקסר. בסיס פתיבר, מילוי גבינה וריבת חלב, ואם רוצים משדרגים עם קצפת.
תבנית קוטר 22 גובה 3.5
בסיס הטארט
200 גרם פתיבר
100 גרם חמאה
מילוי
500 גרם גבינה שמנת
200 גרם (1 מיכל) שמנת חמוצה
2 ביצים M
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
40 גרם (2 כפות) קמח
80 גרם (2 כפות גדושות) ריבת חלב
לזילוף
80 גרם (2 כפות גדושות) ריבת חלב
שנטילי לציפוי
250 גרם שמנת מתוקה
1/2 כפית משחת ווניל
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
בסיס
- טוחנים את הפתיבר
- ממיסים את החמאה ומערבבים יחד
- מרפדים תבנית עם הפירורים
- אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות
מילוי
- מערבבים את כל החומרים ויוצקים על הטארט (לי נשאר קצת מילוי אז אפיתי בתבניות מאפינס)
- מזלפים את 2 כפות ריבת החלב על המילוי. ריבת החלב שוקעת.
- אופים בחום של 150 מעלות (סטטי – לא טורבו) כשעה עד להתייצבות.
שנטילי
- מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה ומזלפים מעל הטארט. ניתן לחמם כפית ריבת חלב ולזלף נקודות בין טיפות הקצפת.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yacrq74w
חייב וניל בקצפת??
ווניל זה תבלין
לא חובה