• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט טריקולד וקרמל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט טריקולד וקרמל

    כמו שאולי אתם כבר יודעים הקינוח המועדף על בני משפחתי הוא טריקולד, אז הפעם הוא בגירסת הטארט, בתוספת גנאש קרמל ושלושה שוקולדים.

     

    2 טארטים קוטר 20

    חומרים:

    בצק ברטון

    200 גרם (כוס ושליש) קמח
    20 גרם אבקת אפיה
    150 גרם חמאה
    140 גרם (3/4 כוס פחות כף) סוכר
    3 חלמונים M

    גנאש קרמל

    170 גרם (3/4 כוס +2 כפות) סוכר
    230 מ"ל שמנת מתוקה
    70 גרם שוקולד מריר
    70 גרם שוקולד חלב
    60 גרם שוקולד לבן

    מוס שוקולד מריר

    90 גרם שמנת מתוקה
    80 גרם שוקולד מריר
    130 גרם שמנת מתוקה

    מוס שוקולד חלב

    100 גרם שמנת מתוקה
    100 גרם שוקולד חלב
    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים
    100 גרם שמנת מתוקה

    מוס שוקולד לבן

    100 גרם שמנת מתוקה
    100 גרם שוקולד לבן
    2 גרם ג'לטין  מומס ב12 גרם מים
    100 גרם שמנת מתוקה

    אופן ההכנה:

    בצק ברטון

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את כל החומרים לקבלת תערובת אחידה
    • מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של חצי ס"מ
    • מקפיאים חצי שעה וקורצים 2 עיגול בקוטר 20
    • אופים עם הרינג בתנור שחומם ל180 מעלות כ15 דקות להזהבה
    • מצננים את הקלתית

    גנאש קרמל

    • מכינים קרמל מהסוכר – שמים את הסוכר בסיר עם תחתית כבדה ומחממים עד לקבלת צבע ענברי. מנערים את הסיר מידי פעם לערבוב, אין צורך לערבב עם מרית.
    • במקביל מחממים את השמנת.
    • כשהסוכר מגיע לצבע הרצוי יוצקים בזהירות תוך כדי ערבוב בכף עץ את תערובת הטופי (קרמל ושמנת) אם נוצרים גושים ממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
    • כשהתערובת חלקה יוצקים על השוקולדים וטוחנים בבלנדר מוט.
    • מצננים מעט ויוצקים לשקע שנוצר בקלתית.

    מוס שוקולד מריר

    • מחממים 90 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת גנאש חלק
    • מצננים לטמפרטורת גוף
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית טראפלס (כדורים) ומקפיאים לילה

    מוס שוקולד חלב

    • מחממים 100 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד והג'לטין
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת גנאש חלק
    • מצננים לטמפרטורת גוף
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית טראפלס (כדורים) ומקפיאים לילה

    מוס שוקולד לבן

    • מחממים 100 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד והג'לטין
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת גנאש חלק
    • מצננים לטמפרטורת גוף
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית טראפלס (כדורים) ומקפיאים לילה
    • מחלצים את הכדורים ומסדרים על גבי הגנאש

    טארט טריקולד

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycf6noxr
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים תגיות: חלבי, טארט, טריקולד, קרמל
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. אופיר אוגוסט 23, 2018 בשעה 12:14 pm הגב

      היי, תודה רבה על המתכון!
      לא הבנתי את שלב הקרמל, ממיסים את הסוכר בסיר, ואז יוצקים לסיר שמנת מחוממת ולאחר מכן את כל התערובת הזו יוצקים על השוקולדים?

      • malky adler אוגוסט 23, 2018 בשעה 12:20 pm הגב

        בדיוק הבנת נכון. כשהסוכר מקבל צבע קרמלי (לא רק ממיסים) מוסיפים אליו שמנת חמה ומערבבים לתערובת חלקה. זה טופי. את הטופי שופכים על השוקולדים וטוחנים.

    2. Lea אוגוסט 26, 2018 בשעה 9:38 am הגב

      הי מלכי
      לא הבנתי את שלב ההרכבה.
      יש 2 קלתיות באותו קוטר של 20 סמ׳
      ויש את הגאנש כרמל.
      כתבת שיוצקים את הגאנש לשקע שנוצר בקלתית. לא ממש מובן למה הכוונה ולמה צריך 2 קלתיות?
      אודה לך על תגובה
      לאה

      • malky adler אוגוסט 26, 2018 בשעה 9:39 am הגב

        הכמות היא ל2 עוגות, קשה מאד להכין חצי כמות של מוס וחצי כמות של בצק. הכמות היא ל2 עוגות

    3. חינ דצמבר 26, 2018 בשעה 7:57 am הגב

      ואם אני רוצה בתבנית אחת יותר גדולה ?
      באיזה גודל תבנית אני צריכה להכין?

      חיה

      • malky adler דצמבר 27, 2018 בשעה 9:54 am הגב

        20 על 30

    4. רויטל מאי 16, 2019 בשעה 11:36 am הגב

      היי
      תודה על המתכון הוא נראה מפתה מאוד
      האם אפשרי אחרי ההכנה להקפיא את הכל שישמר?

      • malky adler מאי 16, 2019 בשעה 11:37 am הגב

        ניתן להקפיא בקופסה אטומה כשבוע

    5. רויטל מאי 18, 2019 בשעה 6:31 pm הגב

      עוד שאלה
      יש טמפרטורה שהקרמל צריך להגיע אליו לפני שאני מסירה מהאש?

      • malky adler מאי 18, 2019 בשעה 9:56 pm הגב

        אני בודקת לפי הצבע, אבל בערך 160-170 מעלות

        • רויטל מאי 19, 2019 בשעה 10:24 am הגב

          את מתכוונת לנו העירבוב עם השמנת או אחרי?

          • malky adler מאי 19, 2019 בשעה 10:49 am הגב

            לפני

    6. רויטל מאי 20, 2019 בשעה 4:25 am הגב

      חייבת לשתף אותך
      הכנתי ויצא מדהים
      חבל שאני לא יכולה לשתף אותך בתמונה

    7. ריקי פברואר 24, 2020 בשעה 4:52 pm הגב

      מתי ולמה בעצם נוצר שקע בקלתית?

      • malky adler פברואר 26, 2020 בשעה 7:02 am הגב

        בבצק ברטון יש אבקת אפיה, הוא תופח מעט ואחכ שוקע במרכז והדפנות נתפסות ברינג, כך נוצר שקע

    8. חסוי אוגוסט 26, 2020 בשעה 9:11 am הגב

      האם העיגולים לא נמסים בגלל שאין גלטין?
      האם בצק ברטון זה אותו בצק סבלה ברטון?
      אפשר ליצוק לתוך תבנית שקעים שהיא חצאי שקעים ולא עיגול שלם?

      • malky adler אוגוסט 26, 2020 בשעה 10:42 am הגב

        בעיגולים של החלב והלבן יש ג'לטין. במריר אם משתמשים בשוקולד איכותי עם 50% מוצקי קקאו אין צורך בג'לטין.
        ברטון זה ברטון (יש כל מיני מתכונים)
        אפשר לשים בכל צורה שאת רוצה, כולל חצאי כדור אבל זה לא יראה אותו דבר.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס