• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט לימון

    תבנית פאי 26 או תבניות פאי אישיותטארט לימון

    חומרים:

    בצק

    340 גר' קמח
    200 גר' חמאה
    130 גר' אבקת סוכר
    40 גר' שקדים טחונים
    קורט מלח
    1 ביצה

    למילוי

    1/2 כוס מיץ לימון (125 מ"ל)
    3 חלמונים
    2 ביצים
    1/3 כוס סוכר
    75 גר' חמאה קרה

    גרידה מלימון אחד

    למרנג

    3 חלבונים
    3/4 כוס סוכר

    אופן ההכנה:

    בצק

    • במעבד מזון טוחנים את החומרים ללא הביצה ע"י פולסים למרקם חול.
    • מוסיפים את הביצה ומעבדים מעט עד לקבלת גוש בצק.
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 5 מ"מ ומקררים כשעתיים
    • מרפדים תבנית פאי ומקפיאים כשעה לפחות
    • אופים בטמ' של 150 מעלות כ30-35 דקות להזהבה

    קרם לימון

    • מערבבים מיץ ביצים וסוכר. שמים על בן מרי (סיר עם מים) ומערבבים מידי פעם עד להסמכה של המסה.
    • מסננים ומוסיפים את גרידת הלימון.
    • כשהתערובת מגיעה לטמפרטורת הגוף מוסיפים את החמאה וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת קרמית וחלקה.
    • ממלאים את הקלתית האפויה.

    מרנג

    • מחממים את החלבונים והסוכר תוך כדי ערבוב על בן מרי עד להמסה מלאה של הסוכר.
    • מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב
    • מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב מזליפים כוכבים על קרם הלימון.
    • שורפים בעזרת ברנר את המרנג או מכניסים לגריל ל3-4 דקות.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8hctgdo
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים תגיות: טארט, לימון, מרנג
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. שירן יולי 1, 2020 בשעה 11:14 am הגב

      היי מלכי!
      שאלה לגבי קרם הלימון: במתכון רשום לערבב את מיץ הסוכר והביצים. האם הכוונה ל3 החלמונים ול2 הביצים יחד?
      ורשום לאחר מכן להוסיף את גרידת הלימון אחרי הסינוף. במצרכים לא ראיתי גרידת לימון…כמה צריך?
      תודה (:

      • malky adler יולי 1, 2020 בשעה 12:07 pm הגב

        חלמונים וביצים. גרידה מלימון אחד

        • שירן יולי 1, 2020 בשעה 12:39 pm הגב

          תודה רבה!!

    2. אילונה יולי 12, 2020 בשעה 7:10 am הגב

      תודה על מתכון מדהים שגרף המון מחמאות ובקשות למתכון.

    3. אי ל אוקטובר 4, 2020 בשעה 5:46 am הגב

      הי מלכי
      האם ניתן להחליף את החמאה בנטורינה.
      או בחמאת קקאו כמו בטארט לימון פטל.
      תודה רבה והרבה בריאות

    4. אי ל אוקטובר 4, 2020 בשעה 6:10 am הגב

      הי מלכי
      האם ניתן להחליף החמאה בנטורינה. או בחמאת קקאו כמו בטארט פטל
      תודה

      • malky adler אוקטובר 4, 2020 בשעה 6:58 am הגב

        אפשרי

    5. לאה אפריל 10, 2021 בשעה 8:53 pm הגב

      האם אפשר להקפיא כשמוכן ולפני האירוע להוציא להפשרה?

      • malky adler אפריל 11, 2021 בשעה 7:24 am הגב

        אפשר להקפיא. אני ממליצה להקפיא ללא המרנג, ואת המרנג לזלף סמוך להגשה. אם זה ליום אחד אפשר להקפיא עם המרנג בקופסה אטומה

    6. מירית יוני 14, 2021 בשעה 6:40 pm הגב

      אחד המתכונים השווים והקלים והטעימים . מלכי תודה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס