• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט פרנג'פאן פיסטוק וצנוברים
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט פרנג'פאן פיסטוק וצנוברים

    אני מקפידה ונהנית ללכת כל הזמן להשתלמויות של שפים שמגיעים מחו"ל ומעבירים סדנאות אומן בארץ, כדי ללמד טכניקות חדשות, טרנדים מעניינים ושילובי טעמים. את הרעיון לשלב צנוברים בקינוח קיבלתי מהשף פוסטו מאיטליה שהגיע לכאן לשבוע של סדנא ולימד אותי המון, הוא הכין כמובן את הטארט הקלאסי האיטלקי טארט דה לה נונה עם פטיסייר וצנוברים אני לקחתי את זה לכיוון שלי והרי התוצאה.

     

    תבנית 23X8

    חומרים

    בצק פריך

    150 גר' קמח (1 כוס+כף)
    100 גר' חמאה /מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
    40 גר' אבקת סוכר (1/4 כוס+כף)
    40 גר' אבקת שקדים (1/2 כוס פחות כף)
    1 חלמון

    קרם פטיסייר

    125 מ"ל (1/2 כוס) חלב או חלב סויה
    כפית משחת או תמצית ווניל
    1 חלמון
    30 גרם (2 כפות) סוכר
    6 גרם (כפית) קורנפלור
    5 גרם (כפית) קמח

    קרם פיסטוק

    50 גרם חמאה/מרגרינה
    20 גרם (1/2 כף) מחית פיסטוק
    50 גרם אבקת סוכר
    50 גרם (2/3 כוס) אבקת שקדים
    1 ביצה M
    3 גרם (1/2 כפית) קמח

    כף מחית אמרנה – לא חובה

    100 גרם צנוברים

    אופן ההכנה:

    בצק:

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקפיאים כ20 הדקות
    • מרפדים תבנית טארט בסיס ושוליים, ומקפיאים כחצי שעה
    • שמים נייר אפיה ועליו משקולת של קטניות ואופים בחום של 160 מעלות 20 דקות. מסירים את המשקולת

    קרם פטיסייר

    • מרתיחים את החלב הווניל
    • טורפים בקערה את החלמון עם הסוכר ומוסיפים את הקורנפלור והקמח
    • כשהחלב רותח יוצקים אותו על תערובת החלמונים. טורפים היטב ומחזירים לסיר – פעולה זו נקראת השוואת טמפרטורות.
    • מערבבים נמרצות על מנת שלא ייווצרו גושים ושהחלב לא יישרף.
    • מרגע הרתיחה מערבבים עוד כדקה עד הסמכה

    קרם פיסטוק

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה (K) , חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת קרמית. אם יש צורך עוצרים את פעולת המיקסר ומנקים את הדפנות בעזרת לקקן.
    • מוסיפים אבקת שקדים, מחית פיסטוק וקמח ומערבבים.
    • מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה ביצה
    • מוסיפים את קרם הפטיסייר שהכנו ומערבבים
    • אם בחרנו להוסיף מחית אמרנה מוסיפים לתערובת ומערבבים
    • מקררים מכוסה בניילון נצמד במקרר כשעה
    • יוצקים את הקרם לטארט ומפזרים צנוברים
    • אופים עוד כ30 דקות להתייצבות הקרם
    • מצננים ומפדרים באבקת סוכר

     

    טארט פרנג'פאן וצנוברים

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8gp8zrl
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה תגיות: אמרנה, חלבי, פטיסייר, פיסטוק, צנוברים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    3 תגובות

    1. שרה ינואר 3, 2024 בשעה 6:19 pm הגב

      וואו נראה מושלםםם חייבת להכין.. תודה על מתכונים מושקעים🙏

    2. יעל יוני 13, 2024 בשעה 12:28 pm הגב

      לרינג בקוטר 28, בכמה להכפיל?

      • malky adler יוני 13, 2024 בשעה 5:02 pm הגב

        כנסי כאן לטבלת המרות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס