• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט שוקולד ב3 מרקמים
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט שוקולד ב3 מרקמים

    טארט אישי שוקולדי, בטארט שילבתי 3 מרקמים, בצק פריך, קרם שקדים אפוי ומוס שוקולד ולבסוף ציפוי שוקולדי מפנק. אם תקשטו בדיסקית שוקולד תקבלו עוד קראנצ'יות של השוקולד המטומפרר, כך שבכל ביס תקבלו כמה מרקמים בטעמי שוקולד מפנקים.

    לאוהבי השוקולד…

     

    8 יחידות קוטר 7 ס"מ  גובה 2 ס"מ

    חומרים:

    בצק פריך קקאו

    140 גרם (כוס) קמח
    20 גרם (כף וחצי) קקאו
    85 גרם חמאה/מרגרינה
    56 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר
    30 גרם (2 כפות) אבקת שקדים
    קורט מלח
    1 ביצה
    1 חלמון

    קרם שקדים שוקולד

    2 ביצים L
    115 גרם (2/3 כוס) סוכר דמררה
    85 גרם (3/4 כוס+כף) אבקת שקדים
    8 גרם (כף) קורנפלור
    20 גרם (2 כפות) קקאו
    100 גרם (1/2 כוס) שמן

    מוס שוקולד

    60 מ"ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה או שמנת צמחית (1)
    15 גרם (כף) סוכר
    45 גרם שוקולד מריר
    125 מ"ל (חצי כוס) שמנת מתוקה או שמנת צמחית (2)

    גלאסז קקאו

    70 גרם (1/2 כוס) קקאו
    150 מ"ל (2/3 כוס) חלב או תחליף חלב
    200 גרם (כוס) סוכר
    50 מ"ל (1/4 כוס) מים
    10 גרם ג'לטין מומס ב60 מ"ל מים (1/4 כוס)

    אופן ההכנה:

    בצק פריך קקאו

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, אבקת סוכר ואבקת שקדים
    • מוסיפים ביצה וחלמון, קמח וקקאו ומערבבים לאיחוד
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומקפיאים
    • קורצים בסיס עם רינג , חותכים רצועה בגובה 2 ס"מ ומסדרים בשולי הרינג, מהדקים היטב לבסיס
    • מקפיאים כחצי שעה
    • אופים ישר מהמקפיא 10 דקות בחום של 160 מעלות

    קרם שקדים

    • מערבבים במעבד מזון את כל החומרים
    • מזלפים 3/4 גובה בטארטים ואופים 170 מעלות כ20 דקות
    • אם הקרם תפח מעל שולי הרינג מיישרים לגובה הרינג

    מוס שוקולד

    • מחממים שמנת (1) וסוכר לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • משהים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים לטמפרטורת הגוף
    • מקציפים שמנת (2) למרקם יוגורט ומקפלים אל הגנאש
    • יוצקים לתבנית שקעים בקוטר 6 ס"מ ומקפיאים כ6 שעות לפחות (תבנית מספר 53)

    גלאסז קקאו

    • מרתיחים את כל חומרי הציפוי למעט הג'לטין. .
    • מקררים מעט, מוסיפים את הג'לטין וטוחנים לאיחוד
    • מצננים לטמפרטורת הגוף (רצוי להכין יום לפני השימוש)
    • מניחים את המוס הקפוא ע"ג רשת ויוצקים את הציפוי
    • מניחים את המוס מעל הטארטלט

    מקשטים בדיסקיות שוקולד מרובעות

    הערות:
    • ניתן להכין בגירסה פרווה
    • ניתן להכין כטארט גדול בקוטר 18 גובה 2.5
    • אם רוצים קוטר 20 גובה 3 יש להכין פי 1.5
    • ניתן להשתמש בטארטלטים קנויים

    צילום: דרור קאליש סטיילינג: לינוי לנדא

    המתכון הופק עבור מגזין טעימות – שבועות 2019

     

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y6gtjbgo
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: חלבי, פרווה, קרם שקדים, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. לאה יולי 23, 2019 בשעה 3:56 pm הגב

      שלום מלכי, נראה מדהים!
      בכמה צריך להכפיל לתבנית בקוטר 26?
      כמות כפולה תספיק?

      • malky adler יולי 24, 2019 בשעה 9:12 am הגב

        פי 2.5

    2. רחלי יולי 6, 2020 בשעה 6:37 pm הגב

      ערב טוב, האם אפשר להקפיא את הטארטים למשך חודש בערך?
      והאם ישרוד נסיעה של כשעה וחצי?
      תודה!!

      • malky adler יולי 8, 2020 בשעה 7:31 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה סגורה. אמור לשרוד ברכב ממוזג, ממליצה לקחת קפוא

    3. יעל מאי 16, 2021 בשעה 7:04 am הגב

      היי,

      מזה תבנית 53?

      • malky adler מאי 18, 2021 בשעה 8:58 am הגב

        תבנית חצי כדור פחוס

    4. ב. פברואר 2, 2022 בשעה 9:54 am הגב

      היי
      כמה ימים מראש אפשר לאפות את הטארטים ושעדיין ישארו במיטבם?
      ולשמור בימים האלה במקרר/מקפיא?

      • malky adler פברואר 2, 2022 בשעה 11:04 am הגב

        את הטארטים המוכנים אפשר לשמור במקפיא בקופסה אטומה גם שבועיים – שלושה (בלי קישוטי שוקולד)

    5. אודיה ספטמבר 10, 2023 בשעה 1:44 pm הגב

      היכן שומרים את הטארט המוכן?

      • malky adler ספטמבר 11, 2023 בשעה 9:45 am הגב

        מקרר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס