• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט שוקולד לוז לפסח
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    הקינוח של ליל הסדר, טארט שוקולד לוז, שכבת קראנץ, קרמו שוקולד מלא אגוזי לוז ודיסקית שוקולד

     

    20 טארטים בקוטר 7 גובה 2

     

    בצק 

    300 גרם אבקת שקדים

    60 גרם אבקת סוכר

    40 גרם שמן קוקוס מוקשה

    2 חלמונים

    1-2 כפיות מים לפי הצורך

     

    פייטה לפסח (טוויל)

    50 גרם קמח תפו"א

    50 גרם אבקת סוכר

    50 גרם שמן קוקוס מומס

    50 גרם חלבון

     

    קראנץ

    250 גרם מחית פרלינה לוז (מחית נוגט)

    75 גרם שוקולד מריר

    130 גרם פייטה לפסח

     

    קרמו שוקולד לוז

    340 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    40 גרם סוכר

    70 גרם חלמון

    140 גרם שוקולד מריר

    70 גרם פרלינה לוז

    4 גרם ג'לטין מומס ב24 גרם מים

     

    לקישוט

    כ 200 גרם חצאי אגוזי לוז קלויים

    300 גרם שוקולד מריר

     

     

     

    אופן ההכנה:

    בצק

    • מערבבים בקערה את חומרי הבצק ללא המים, עד לקבלת מרקם בצקי כמו מרציפן. אם עדיין פירורי להוסיף כפית מים.
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ
    • קורצים עם הרינגים ואופים 150 מעלות כ15 דקות להזהבה

    פייטה לפסח

    • מערבבים את כל החומרים
    • מורחים שכבה דקיקה (כמעט שקופה) על משטח סיליקון או נייר אפיה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ10 דקות להזהבה.
    • מצננים ומפוררים
    • שומרים בקופסה אטומה עד לשימוש.

    קראנץ

    • ממיסים שוקולד ומוספים את שאר החומרים
    • מורחים בשכבה אחידה על הבצק ומקפיאים

    קרמו שוקולד קפה

    • מחממים שמנת, סוכר וחלמונים ל84 מעלות
    • שמים במד ליטר שוקולד וג'לטין ויוצקים מעל את התערובת החמה.
    • טוחנים לאמולסיה חלקה
    • יוצקים מעל הקראנץ ומקפיאים כ20 דקות
    • מסדרים חצאי אגוזים מעל הקרמו

    קישוט

    • מטמפררים שוקולד
    • מפזרים מעט אבקת זהב על דף גיטרה ומורחים שוקולד בשכבה לא דקה מדי
    • קורצים דיסקיות בקוטר 7 ס"מ
    • מניחים מעל האגוזים
    • מחממים בעזרת פן את הדיסקיות עד שנמסות מעט ונצמדות לחצאי האגוזים (ניתן לראות סירטון באינסטגרם שלי)
    • ניתן לשמור במקרר או להקפיא

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2brumomn
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים תגיות: אגוזי לוז, ללא גלוטן, מחית פרלינה, קראנץ', שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    טארט לימון אפוי

    פאי לימון פטנט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס