• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט שוקולד ללא גלוטן

    עם כל המגבלות של פסח היה קשה לי להכין בצק פריך עם שוליים זה היה לפני שפגשתי את קמח תמי לפסח ללא חשש קטניות, את הטארט הזה הכנתי מקמחים אחרים כשרים לפסח, הוא ללא שוליים אך עדין הוא טארט שוקולד טעים במיוחד

    קוטר 20טארט שוקולד ללא גלוטן

    חומרים

    בצק פריך

    65 גרם חמאה/מרגרינה
    1 ביצה (50 גרם)
    33 גרם (2 כפות) אבקת סוכר
    50 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    100 גרם (2/3 כוס+כף) קמח תפוא
    33 גרם (4 כפות) קמח טפיוקה
    26 גרם (3 כפות) קוקוס

    מילוי שוקולד

    250 גרם שוקולד מריר
    150 שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    2 ביצים
    2 כפות קמח תפוא

    גנאש
    200 שוקולד מריר
    150 שמנת מתוקה או צמחית

    אופן ההכנה:

    בצק פריך

    • מערבבים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק
    • עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לבצק בעובי 5 מ"מ
    • קורצים עיגול בקוטר התבנית

    מילוי שוקולד

    • מחממים את השמנת לסף רתיחה.
    • יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב לקבלת גנאש חלק. רצוי לטחון בבלנדר מוט.
    • מוסיפים ביצים וקמח תפו"א ומערבבים לאיחוד.
    • יוצקים על הבצק ואופים בחום של 170 מעלות כ30 דקות להתייצבות.
    • מקררים היטב את הטארט.

    גנאש

    • מחממים את השמנת לסף רתיחה.
    • יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב לקבלת גנאש חלק. רצוי לטחון בבלנדר מוט.
    • יוצקים על הטארט
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7fhr42f
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. שולה ציגלניק אפריל 10, 2019 בשעה 5:24 am הגב

      שלום לך מלכי
      טארט השוקולד נראה לי מדהים ומתאים לפסח
      יש לי שתי שאלות בבקשה
      1.האם העוגה תשרוד הקפאה של כמה ימים מראש?
      2.האם יש טעם לוואי לקצפת הצמחית בערבוב עם השוקולד ?
      תודה רבה
      על האתר והמתכונים המהממים
      חג שמח

      • malky adler אפריל 10, 2019 בשעה 6:32 am הגב

        הי, הטארט אכן מתאים לפסח. העוגה תשרוד הקפאה. לגבי טעם לוואי זה עניין של טעם. לדעתי אם משתמשים בשוקולד איכותי של מעל 50% מוצקי קקאו הוא די משתלט והטארט טעים.

    2. הילה אפריל 5, 2020 בשעה 6:35 am הגב

      הי מלכי
      האם ניתן להחליף את הקמח טפיוקה בקמח תמי?

      • malky adler אפריל 6, 2020 בשעה 5:36 pm הגב

        לא ניסיתי, מניחה שכן

      • נטע מרץ 6, 2023 בשעה 1:50 pm הגב

        לאחר צינון ממושך במקרר הבצק עדיין דביק באופן חריג וממש נדבק לנייר האפיה. כך הוא אמור להיות או שחסר לי משהו?

        • malky adler מרץ 8, 2023 בשעה 7:43 am הגב

          תנסי להקפיא. האם שקלת את הרכיבים?

    3. בלהה שוק מרץ 20, 2021 בשעה 10:17 pm הגב

      שבוע טוב במה אפשר , אם בכלל , להחליף את המרגרינה (לא מצאתי ללא קטניות) אבל לא רוצה את הטארט חלבי?

      • malky adler מרץ 21, 2021 בשעה 6:28 am הגב

        צריך לנסות עם שמן קוקוס מוקשה

    4. טובי יולי 27, 2022 בשעה 6:17 am הגב

      יש אפשרות להמיר את הקמח טפיוקה לקמח אחר ללא גלוטן?

      • malky adler יולי 28, 2022 בשעה 9:31 am הגב

        לא ניסיתי. מניחה שקפוטו או תמי יכול לעבוד

    5. דורית אפריל 5, 2024 בשעה 1:05 pm הגב

      הי , אני כותבת זמן רב אחרי שפירסמת ואשמח אם תוכלי לענות לי .
      הטארט נראה מדהים , תוכלי לכתוב לי מה הקישוטים שהם גם מדהימים ?
      מסביב נראה לי תלתלי שוקולד אבל מה המקלות היפים ?
      תודה

      • malky adler אפריל 10, 2024 בשעה 9:05 am הגב

        מסביב זה פולי קקאו והמקלות הם משוקולד מטומפרר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס