• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט תפוחים טבעתי
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט תפוחים טבעתי

    לכבוד ראש השנה הכנתי לכם טארט תפוחים מודרני, טבעת של בצק פריך מעליה קומפוט תפוחים וקרם וניל, טארט חגיגי שמתאים לשולחן החג.

     

     

    קוטר 20

    חומרים:

    לבצק פריך

    150 גרם קמח (1 כוס+כף)
    100 גרם חמאה /מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
    40 גרם אבקת סוכר (1/4 כוס+כף)
    40 גרם אבקת שקדים (1/2 כוס פחות כף)
    1 חלמון

    קומפוט תפוחים

    3 תפוחי גרנד (כ250 גרם)
    2 כפות מים
    1 כפית משחת או תמצית ווניל
    20 גרם סוכר
    3 גרם פקטין NH

    קרם שנטילי ווניל

    160 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    75 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
    1 כפית משחת או תמצית ווניל

    אופן ההכנה:

    בצק

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקפיאים כ20 הדקות
    • קורצים עיגול בקוטר 20 ובמרכז עיגול בקוטר 11 כך שמתקבלת טבעת
    • אופים על 150 מעלות כ15 דקות להזהבה

    קומפוט תפוחים

    • קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות של 1 ס"מ
    • מערבבים סוכר ופקטין
    • מבשלים תפוחים , מים ווניל כ10 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט
    • מוסיפים סוכר ופקטין ומרתיחים
    • שוטחים על משטח סיליקון בקוטר 18 ס"מ ומקפיאים
    • קורצים עיגול בקוטר 18 ועיגול פנימי בקוטר 11
    • מניחים על גבי הבצק

    שנטילי ווניל

    • מחממים שמנת ווניל לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה
    • מקררים לילה
    • מקציפים לקרם יציב ומזלפים בצנתר חלק מעל התפוחים.

     

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8ql9c6p
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, מתכונים לראש השנה, קינוחי פרווה תגיות: טארט, פרווה, ראש השנה, תפוחים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. חוה אוגוסט 26, 2021 בשעה 7:01 am הגב

      איפה אפשר להשיג פקטין?ואם לא שמים את זה בקומפוט זה ימס??

      • malky adler אוגוסט 29, 2021 בשעה 5:14 am הגב

        יש להשיג בחנויות מתמחות. ללא הפקטין לא יתייצב

    2. רננה ספטמבר 17, 2021 בשעה 2:16 pm הגב

      כמה זמן אפשר לשמור את הטארט במקרר?
      יש אפשרות להכין לילה לפני?

      • malky adler ספטמבר 19, 2021 בשעה 12:43 pm הגב

        כן. 3-4 ימים

    3. Aliza ספטמבר 15, 2024 בשעה 3:19 pm הגב

      היי תודה נראה מדהים
      אפשר לשים ג׳לטין במקום פקטין?
      ואפשר לטחון את השמנת והשוקולד בבלנדר רגיל אם אין לי בלנדר מוט?

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:22 am הגב

        יכולה לנסת להסמיך את התפוחים עם מעט קורנפלור מומס במים
        אפשר לטחון בבלנדר, אבל מניחה שהרבה חומר נתפס והולך לאיבוד בבלנדר

    4. רבקה ספטמבר 15, 2024 בשעה 9:04 pm הגב

      זה מהמם
      אשמח לדעת היכן ניתן להזמין שבלונה ללוגו משוקולד

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:21 am הגב

        אלי אקספרס

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס