לפעמים לא צריך לקנות תבניות במאות שקלים כדי להוציא תוצר יפה וטעים. השתמשתי בתבנית קרח שנמכרת בכל חנות כלים ב10 ₪. והתוצאה יפה וכמובן טעימה.
תבנית קרח
חומרים
250 גר' שוקולד לבן
30 גר' בראס אגוזי לוז
30 גר' חמוציות
40 גר' פניני שוקולד
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד (רצוי לטמפרר אותו על מנת שהממתק יהיה יציב ולא יימס כשנוגעים בו)
- מוסיפים את התוספות ומערבבים
- יוצקים לתבנית קרח בצורת גלילים ומקפיאים
- משחררים וחותכים לאצבעות
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaluang9
במה ניתן להמיר את האגוזים? אלרגית
שקדים