טראפלס שוקולד רכים ונימוחים, והם אפילו פרווה. טעים כקינוח לאחר ארוחה בשרית, או בבר מתוק לאירוח.
שימו אותם באריזה מעניינת והם יתאימו למשלוח מנות.
35-40 יחידות
חומרים:
225 גרם שמנת צמחית לא מדוללת (להשיג בחנויות המתמחות)
25 גרם חלב סויה
150 גרם (3 כפות) מחית נוגט
400 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
אגוזי לוז מסוכרים
או
אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- מביאים לסף רתיחה קצפת וחלב סויה
- מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד והנוגט
- מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת תערובת חלקה.
- מקררים עד לקבלת מסה שניתן לגלגל ממנה כדורים.
- מגלגלים כדורים בקוטר של 2 ס"מ ומקפיאים
- ממיסים את השוקולד
- טובלים את הטראפלס בשוקולד מומס ומצפים באגוזי לוז מסוכרים .
- ניתן להקפיא את הטראפלס
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/v7r9h6d
שמנת לא מדוללת הכוונה לגלידן?
בין היתר. זה יכול להיות גם השף הלבן, ריץ ועוד
היי
אפשר לעשות את זה חלבי עם שמנת מתוקה וחלב?
כן. יש לך גם את טראפלס שוקולד קפה בחלבי
כמה יוצאים מזה בערך?
35-40 יחידות
שלום, במה ניתן להחליף את החלב סויה שעדיין יהיה פרווה?
תודה רבה!
כל תחליף חלב שאת אוהבת. חלב שקדים, קוקוס וכדו
את כזו מלכה!!! אין על המתכונים שלך .
תודה רבה
פורים שמח מלכי!
מלכי המתכונים שלך מושלמים!! אני מכורה לאתר שלך!!! רציתי לשאול מקורה אם הדלילה מידי נוזלית ואי אפשר לעשות ממנה כדורים, שמים במקרר?
תודה רבה. שמחה שאת אוהבת.
שימי במקרר להתייצבות
הי מלכי,
המתכון נראה פצצה!!!
רק רציתי לדעת,
אם חייבים לשים במקפיא או מקרר אחרי שהכדורים כבר מוכנים לאכילה או שאפשר להשאיר אותם בחוץ והאגוזי לוז מסוכרים לא ימסו???
תודה ענקית!!
רצוי לשים שוקולד במקרר, האגוזי לוז לא נמסים אבל שוקולד נמס ומתרכך במקום חם
תודה רבה על המתכונים המעוליםםם!!!
האם ריץ׳ פרווה נחשב לשמנת לא מדוללת?
והאם אפשר להחליף את המחית נוגט באבקת נוגט? איך? ומה הכמויות?
ריץ שקונים מרוכז ולפי ההוראות צריך לדלל נחשב שמנת לא מדוללת.
ריץ מהסופר פחות, אבל אפשר להשתמש גם בו.
כדי להפוך אבקת נוגט למחית צריך להוסיף שמן. על כל 100 גרם אבקה מוסיפים 20 גרם שמן
חשבתי במקום לגלגל אחד אחד לזלף ישירות לתבנית סיליקון כדורים. זה יצליח בצורה כזו?אם כן איך אפשר לצפות אחרי קירור?
בהחלט