• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טראפלס שוקולד פקאן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לימי הולדת

    טראפלס שוקולד פקאן

    טראפלס של שוקולד עם פקאן, אחד השילובים הטעימים, במיוחד שפקאן הוא אחד האגוזים האהובים עלי. הפקאן משולב בטראפלס כפרלינה home made.

    את הפרלינה אפשר להכין עם כל אגוז או שילוב בין אגוזים. כמובן שאפשר לעשות רק עם פקאן, אני רציתי את הפקאן קצת פחות דומיננטי אז שמתי גם שקדים.

    הפרלינה הזה ממכר אז כשתתחילו לאכול אותו בכפית, אל תגידו שלא הזהרתי.

     

     

     

    45 יחידות

    פרלינה פקאן

    125 גרם פקאן טבעי
    125 גרם שקדים מולבנים
    250 גרם (כוס ורבע) סוכר
    75 מ"ל מים

    טראפלס

    150 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית
    50 גרם (כף וחצי) דבש
    40 גרם (כף גדושה) פרלינה פקאן
    300 גרם שוקולד מריר
    3 כפות ליקר שוקולד

    ציפוי

    250 גרם שוקולד מריר
    100 גרם פקאן קלוי טחון
    20 גרם אבקת סוכר

    אופן ההכנה:

    פרלינה פקאן

    • מבשלים סוכר ומים עד ל117 מעלות
    • מוסיפים את השקדים והפקאן ומערבבים עד שהפיצוחים מקורמלים היטב (בהתחלה יש ציפוי לבן של סוכר ואח"כ הסוכר נמס והאגוזים מתקרמלים)
    • שוטחים לקירור על משטח סיליקון
    • מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחית משחתית

    טראפלס

    • מחממים שמנת ודבש לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד ומשהים כחצי דקה להמסה קלה של השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה ללא גושים
    • מוסיפים פרלינה פקאן וליקר וטוחנים
    • מצננים את התערובת עד שניתן לגלגל כדורים
    • מערבבים פקאן טחון ואבקת סוכר
    • ממיסים את השוקולד וטובלים את הטראפס ומיד מעבירים לצלחת עם הפקאן והסוכר ומגלגלים.

     

    צילום: דניאל לילה סטיילינג: נועה קנריק

    המתכון הופק עבור מגזין טעימות – פסח 2019

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/qu9wmr4
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים לימי הולדת, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה תגיות: טראפלס. ללא גלוטן, פקאן, פרלינה פקאן, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. בתשבע דצמבר 1, 2019 בשעה 6:20 pm הגב

      ואו מתכון מעולה, הכנתי בגירסא של הפקאן עם שוקולד חלב,
      ופיסטוק עם שוקולד לבן,
      יצא מדהים!!

      • malky adler דצמבר 1, 2019 בשעה 10:18 pm הגב

        איזה כיף. תודה רבה

    2. שלמה ינואר 8, 2020 בשעה 6:55 am הגב

      היי מלכי, נראה מתכון מעולה!!
      משתוקק לנסות… אין לי מד טמפרטורה.
      איך אדע מתי להכניס את הפקאנים לסירופ?

      • malky adler ינואר 8, 2020 בשעה 9:33 am הגב

        הסירופ צריך להיות שמיך, אני לא יכולה לאמר לך זמן כי זה תלוי בגודל הלהבה. הכי טוב לקנות מדחום. טוב שיש בבית. או לקחת קצת מהסירופ ולשים בכוס מים קרים ולראות שמקבלים כדור רך.

    3. ברכה פברואר 21, 2021 בשעה 10:11 am הגב

      היי
      אני רוצה להכין את המתכון הזה למשלוח מנות, אפשרי? או שחייב לאכול ישר מההקפאה?

      • malky adler פברואר 21, 2021 בשעה 10:18 am הגב

        ברור שאפשר. לא אוכלים מהמקפיא, זה טראפלס

    4. ברכה פברואר 22, 2021 בשעה 7:42 pm הגב

      האם משתמשים רק ב 40 גרם מתוך הפרלינה פקאן ?

      • malky adler פברואר 23, 2021 בשעה 7:11 am הגב

        כן. הוא טוב לעד המון דברים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס